batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Aaaa, bu da olabilir ama umarım böyle değildir. Fırat'a bir darbenin en güvendiği kişiden gelmesi kötü olur...Cemre babası uğruna fırAT'ı bırakıyor demek yine sırtımızdan yedik savcım
Fıratı yanındakiler yiyip bitiriyor zaten piyangocu inşallah tez zamanda ayrılır gereksizAaaa, bu da olabilir ama umarım böyle değildir. Fırat'a bir darbenin en güvendiği kişiden gelmesi kötü olur...
Fazla özletmesin kendini yeter, dijitalde yada TV'de partneri kim olursa olsun fark etmez.Evet bu dizide başrol olmasına rağmen erkeklerin arkasında kaldığı için pek üzülmedim. Böyle bir karaktere 15 bölüm kafi bence de. Burak Deniz'in partneri olsa tadından yenmez hatta. İnşallah amin.
MF Yapım'ın bu sezon yaptığı şeylere akıl sır erdiremiyorum. EHHŞ'den iki önemli ismi çıkardılar, bu diziden de birkaç hafta öncesinde dergi çekimi yapılan oyuncuyu çıkarıyorlar. Hikayesinin bittiğini düşünmüyorum, arka planda başka şeyler olabilir.
Fazla özletmesin kendini yeter, dijitalde yada TV'de partneri kim olursa olsun fark etmez.
Asparagas çıktı sanırım.Ohh, umarım izlediğim bir diziye gelir artık diyeceğim de sadece ÜKK izliyorum.
Hayır, hikayesi birkaç bölüm daha uzatıldı. Haftaya çıkıyor sanırım ölerek.Asparagas çıktı sanırım.
Hala çıkmamış mı bu. İyi mi kötü mü anlayamadım.Asparagas çıktı sanırım.
Çıkmayacak.Hayır, hikayesi birkaç bölüm daha uzatıldı. Haftaya çıkıyor sanırım ölerek.
Hala çıkmamış mı bu. İyi mi kötü mü anlayamadım.
17. bölümde çıkıyormui. Tam dizi bozmuşken çıkması kral hareket. 😎Çıkıyor çıkıyor.
Evet çıkıyor bu akşam kesin olarak. Fragmanda da başına bir şey geliyor zaten. Sadakatsiz gibi belli bir bölümden sonra saçmaladı ama yine de izlettiriyor.17. bölümde çıkıyormui. Tam dizi bozmuşken çıkması kral hareket. 😎
Orjinalinden baya bağımsız ilerliyor diye duydum. Bilmiyorum, bence 17. bölümde ana kadın karakteri öldürmek pek de mantıklı gelmiyor açıkçası.Evet çıkıyor bu akşam kesin olarak. Fragmanda da başına bir şey geliyor zaten. Sadakatsiz gibi belli bir bölümden sonra saçmaladı ama yine de izlettiriyor.
Artık izleyeceğimiz bir diziyle gelsin, son seçimleri çok güzel değildi.17. bölümde çıkıyormui. Tam dizi bozmuşken çıkması kral hareket. 😎
Güncel dizi izliyor musun ki?Artık izleyeceğimiz bir diziyle gelsin, son seçimleri çok güzel değildi.
Üç Kız Kardeş var şimdilik. Bir de Kasaba Doktoru'nu izliyorum, satmam herhalde diğer diziler gibi.Güncel dizi izliyor musun ki?