Merak ve heyecan uyandıran bir tanıtım olmuş Onur Tuna da role son derece yakışmış
Bence ayrılacakmış ki yeni diziyle anlaşmış.Yeni sezon başlamadan bile ortalıkta dedikodular vardı hatta 200 bölümde öldürüleceğine dair söylentiler okumuştum ama artık bilemeyiz.
Ahh ahh sorma melom alışmak sevmekten daha zor geliyorAh o bıyıklarda olmasaymış
İdam trde yok kiOo tam tamına uyarlamışlar çok iyi dizinin kilit konusundan biri olması lazımdı
------
Tamamladım tüm bölümleri izledim ben izleyince daha iyi yorumlarım ama tanıtıma göre tam uyarlamışlar diyebilirim
------
Evet dizinin kilit noktalarından biride hafıza kaybı ya ben çok sevmiştim orjinalini ya
İdam trde yok ki
Onur Tuna olmasa senin kadar heycanlanabilirdim ama malasefAylardır bir tanıtım bekliyordum, nihayet geldi ve bomba gibi düştü. En baştan beri dizinin konusu olsun, Seray Kaya olsun çok merak uyandırmıştı. Tanıtım bomba gibi olmuş. Eleştirilebilecek tek şey Seray Kaya'nın iki saniye görünmesi olmuş ama gelecek tanıtımlarda da o açıklık kapanır umarım. @Forumdash yeni dizimiz hayırlı olsun.
Bende hiç sevmiyorum bu adamı. Medyapım salsaydı keşke.Onur Tuna olmasa senin kadar heycanlanabilirdim ama malasef
Demir'in bıyıgı 50-60'lı yıllar bunun bıyıgı 80-90 İpek Yalova'nın olması senin de Demir'i söylemenBende hiç sevmiyorum bu adamı. Medyapım salsaydı keşke.
Ama burada özellikle bıyıklarıyla Demir'e benzemiş işte, fena mı.
Bıyık her dönemde bıyıktır işte, ne farkeder. Onur Tuna da iki sezon önce ezeli rakibinizin başrolündeydi.Demir'in bıyıgı 50-60'lı yıllar bunun bıyıgı 80-90 İpek Yalova'nın olması senin de Demir'i söylemen
Demir'cim ikinci sezonda alt etti Ona bakarsan ikisi de kılBıyık her dönemde bıyıktır işte, ne farkeder. Onur Tuna da iki sezon önce ezeli rakibinizin başrolündeydi.
İyi gelişmelerden haberdar ederim seni. Gerçi izlemem için önce dizinin tutması lazım. 3 bölüm bekleyeceğiz kısacası.Demir'cim ikinci sezonda alt etti Ona bakarsan ikisi de kıl
Belki ilk bölüme bakarım ama izleyecisi olacağimi sanmıyorumİyi gelişmelerden haberdar ederim seni. Gerçi izlemem için önce dizinin tutması lazım. 3 bölüm bekleyeceğiz kısacası.
Dizi tutmasın da gör sen.İyi gelişmelerden haberdar ederim seni. Gerçi izlemem için önce dizinin tutması lazım. 3 bölüm bekleyeceğiz kısacası.
Şirin iyi kadın olmuş gerçi, sadece saçlarına alışmam bile en az 6 bölüm sürer.Belki ilk bölüme bakarım ama izleyecisi olacağimi sanmıyorum
Dedi afişi en dandik olan diziyi izleyen Selo...Dizi tutmasın da gör sen.
Afişi güzel dizileri de görüyoruz içi fiyasko. Çamur atma dizimize, izle.Şirin iyi kadın olmuş gerçi, sadece saçlarına alışmam bile en az 6 bölüm sürer.
Dedi afişi en dandik olan diziyi izleyen Selo...