Magnum Yerken Bu Hareketi Yapar Mısınız?

Hahaha ben çok yaparım ama o ses çıkmaz

@EFE UYSAL @cookies Magnum alacak paranız yok sanırım
Hahah cicim ben magnumun altına düşmedim şu ana kadar
(Allah düşürmesin
)
O sesi çıkarmayı denemedim şu ana kadar deneyim bari bir sonraki alışımda

Beyaz bademli magnum süper bişi ya bu saatte marketlerde açık değildir gidip alırdım

Yapmam. @denizz19 al cevap vermeden çıkmadım iyi mi

Sen

Klişe sorular yapıma uygun değil özgün sorular yakalamak benim işim
10 tane magnum borçlanmıştım mahalleden arkadaşıma benim şansım vardıda 6 tane bedava çıktı borcuda kapattık iddaya girdim fenerbahçe- feyenord maçı için 10 magnum borçlandım fenerbahçe yenilince iddayı kaybetme huyumu babamdan almışım

hahah ayy vlla magnum herzaman ilk tercihimdir ve genelde o reklamı gördükten sonra bende deniyorum evet çıkartabiliyorumda

ama erkeklerin denememesi lazım yada insan içinde denemesinler yanlış anlaşılmalara yol açabilir bu hareket erkeklere göre değil bence çünkü bunu yapan kişiye seksilik katmak için yapılıyor

Saftirik asıl kadınların yapmaması gerekir. Madem seksilik katıyorsa erkeklerin seksi durması kötü değil ama kadınların durması sıkıntı

Saftirik asıl kadınların yapmaması gerekir. Madem seksilik katıyorsa erkeklerin seksi durması kötü değil ama kadınların durması sıkıntı
seksilik kadına yakışır sizde şey durumuna düşürebilir erkekleri

ayy ayrıca o şekilde bir erkeği hayal bile edemiyorum

Magnum yemem bir elin parmağını geçmez.Yıllardırda yemem.Geçen gün kuzenle alalım dedik.Baktık çok ufak cornetto aldık