Helal sana koca yürekli kotkafaSen
Klişe sorular yapıma uygun değil özgün sorular yakalamak benim işim
Helal sana koca yürekli kotkafaSen
Bu kadar kisa cevap vererek yazmak icin yazdigini ispatlamis oldunSen
Hahah cicim ben magnumun altına düşmedim şu ana kadar
Ayy sus yazmak için yazmaYusuf
@ozgur2113 magnum ısırmayı sever misin
Kes lan ısırır mısın ısırmaz mısın onu söyle
Öyle gereksiz bir uygulama yapmazsın ama böyle bir konu açarsın işte
Bu videoyu size armağan ediyorum o zamanMerak duygusu diyelim
Gereksiz muhabbeti sevmemBu kadar kisa cevap vererek yazmak icin yazdigini ispatlamis oldun
Güzel yapmislar
Bizde yalan olmaz broGereksiz muhabbeti sevmem
Tamamen yalan
Ne alaka o kadar canin istemis almissin ilk parcasini arkiye mi vercemÇünkü mikrofon tutuyorlar
Hiç arkadaş canlısı değilmişsin Efecik senden beklemezdim
Koca dondurma bir parça versen ölür müsün vicdansızNe alaka o kadar canin istemis almissin ilk parcasini arkiye mi vercem
Çıktığı kadarıyla yetinmek lazım.O kadar fazla çıkmıyor
10 tane magnum borçlanmıştım mahalleden arkadaşıma benim şansım vardıda 6 tane bedava çıktı borcuda kapattık iddaya girdim fenerbahçe- feyenord maçı için 10 magnum borçlandım fenerbahçe yenilince iddayı kaybetme huyumu babamdan almışımSen
Saftirik asıl kadınların yapmaması gerekir. Madem seksilik katıyorsa erkeklerin seksi durması kötü değil ama kadınların durması sıkıntıhahah ayy vlla magnum herzaman ilk tercihimdir ve genelde o reklamı gördükten sonra bende deniyorum evet çıkartabiliyorumda
ama erkeklerin denememesi lazım yada insan içinde denemesinler yanlış anlaşılmalara yol açabilir bu hareket erkeklere göre değil bence çünkü bunu yapan kişiye seksilik katmak için yapılıyor
seksilik kadına yakışır sizde şey durumuna düşürebilir erkekleriSaftirik asıl kadınların yapmaması gerekir. Madem seksilik katıyorsa erkeklerin seksi durması kötü değil ama kadınların durması sıkıntı
Tam karadeniz kafasıyla işliyor beyninseksilik kadına yakışır sizde şey durumuna düşürebilir erkekleri
ayy ayrıca o şekilde bir erkeği hayal bile edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?