Magnum Yerken Bu Hareketi Yapar Mısınız?

Hahaha ben çok yaparım ama o ses çıkmaz :A

@EFE UYSAL @cookies Magnum alacak paranız yok sanırım :A
Hahah cicim ben magnumun altına düşmedim şu ana kadar :A (Allah düşürmesin :bhr: )
O sesi çıkarmayı denemedim şu ana kadar deneyim bari bir sonraki alışımda :F
Beyaz bademli magnum süper bişi ya bu saatte marketlerde açık değildir gidip alırdım :(

Ayy sus yazmak için yazma :A Yusuf :F

@ozgur2113 magnum ısırmayı sever misin :A

Kes lan ısırır mısın ısırmaz mısın onu söyle :F

Öyle gereksiz bir uygulama yapmazsın ama böyle bir konu açarsın işte :A

Merak duygusu diyelim :A
Bu videoyu size armağan ediyorum o zaman :A
@Çiğdem- bak 2 parlaklı video sen seversin :)

Sen :A

Klişe sorular yapıma uygun değil özgün sorular yakalamak benim işim :A
10 tane magnum borçlanmıştım mahalleden arkadaşıma benim şansım vardıda 6 tane bedava çıktı borcuda kapattık iddaya girdim fenerbahçe- feyenord maçı için 10 magnum borçlandım fenerbahçe yenilince iddayı kaybetme huyumu babamdan almışım

hahah ayy vlla magnum herzaman ilk tercihimdir ve genelde o reklamı gördükten sonra bende deniyorum evet çıkartabiliyorumda :A :A :A

ama erkeklerin denememesi lazım yada insan içinde denemesinler yanlış anlaşılmalara yol açabilir bu hareket erkeklere göre değil bence çünkü bunu yapan kişiye seksilik katmak için yapılıyor :A :A :A

hahah ayy vlla magnum herzaman ilk tercihimdir ve genelde o reklamı gördükten sonra bende deniyorum evet çıkartabiliyorumda :A :A :A

ama erkeklerin denememesi lazım yada insan içinde denemesinler yanlış anlaşılmalara yol açabilir bu hareket erkeklere göre değil bence çünkü bunu yapan kişiye seksilik katmak için yapılıyor :A :A :A
Saftirik asıl kadınların yapmaması gerekir. Madem seksilik katıyorsa erkeklerin seksi durması kötü değil ama kadınların durması sıkıntı :A

Saftirik asıl kadınların yapmaması gerekir. Madem seksilik katıyorsa erkeklerin seksi durması kötü değil ama kadınların durması sıkıntı :A
seksilik kadına yakışır sizde şey durumuna düşürebilir erkekleri :A :A :A
ayy ayrıca o şekilde bir erkeği hayal bile edemiyorum :A :A :A

Magnum yemem bir elin parmağını geçmez.Yıllardırda yemem.Geçen gün kuzenle alalım dedik.Baktık çok ufak cornetto aldık :D