Magnum Yerken Bu Hareketi Yapar Mısınız?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Magnum dondurmalarının bilindiği üzere şaşalı reklamları vardır. Bir kadın genelde magnumu ısırdığı zaman öyle bir ses çıkarır ki o da insana oldukça çekici gelir.

Peki siz magnum yerken ilk çikolatasını ilk ısırdığınız anda o sesi çıkarmaya çalıştınız mı ya da deneme teşebbüsünde bulundunuz mu? :A

Cevaplar bekleniyor.​

Maalesef cok fakiriz.Şaka bir yana normal yerim ben özenti değilimdir :A
Ben ilkokuldayken alacak durumum yoktu yani vardı da harçlığım yetmezdi arkadaşım alırdı onun aldığı dondurmadan ilk ısırığı ben alırdım Nasıl Mutlu olurdum hey gidi hey :F Şimdi de hiç alasım gelmez :D

Yaparim ses de cikar ama reklamda cikan sesin aynisi cikmaz tabiki cünkü reklamda ki ses abarti :F

Ben ilkokuldayken alacak durumum yoktu yani vardı da harçlığım yetmezdi arkadaşım alırdı onun aldığı dondurmadan ilk ısırığı ben alırdım Nasıl Mutlu olurdum hey gidi hey :F Şimdi de hiç alasım gelmez :D
Öyle şey mi olurmus ben olsam vermezdim sana çok saçma :A :A Allaha şükür herseyimiz var bu aralar hic yemedigim asikar bu aralar favorim cornetto hem ucuz hem para kalıyor :F

Ayy sus yazmak için yazma :A Yusuf :F

@ozgur2113 magnum ısırmayı sever misin :A

Kes lan ısırır mısın ısırmaz mısın onu söyle :F
Daha dün yedim :A Magnum baya seviyorum ama asla kendim almam evdekilerden birine aldırıyorum maksat para benden çıkmasın :F

O sesi küçükken çıkaramadığım için çok üzülüyordum ama şimdi hiç öyle bir derdim yok direk yiyorum :A