kız çelenkte 1980 diyor o zaman 3 yaşındaysan şimdi 43 sün 😱
Lisenin kurulduğu yıl o o yılda kurulmuş lise onun çelengi
kız çelenkte 1980 diyor o zaman 3 yaşındaysan şimdi 43 sün 😱
sen yazmadan bakıp harikami attim@Dosi bak gız fotoma kıyafetim nasıl
sen yazmadan bakıp harikami attim
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılını Kutluyorsak Bizde Bu Coşkuya Katılmalıyız.
Haydi Bakalım İlk Resim Benden Olsun.Meydan Sizlerin Gençler!!!!
Ekli dosyayı görüntüle 79034
@Dosi @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @bazinga @Bully @Emre Ozansoy @hayret bi şey @MayısKralı @xemrexxx @Turkuazz @vadikızı @kerem @serhatt @Yiğitt @xdragxx @alperuz @Çiğdem @Forumdash @AteşBöceği @dreamy @denizz19 @tolgab @Tolstoyevski @DarkLegenD @Aserat @emreemreu @Felon @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @eskici @Araf @S.G.A.T. @Ahmed @Özgür @mesmeso61 @Hachiko @RevaN @MEnes @xBUGRAx @batuhankaralar @pompy @12.Adam
Böyle keyifli birşeye vesile olmak mutlu etti.Ne demek abicim ben forumda ilk kez çocukluk fotomu paylaştım profil fotosu yaptım bir ara ama çocukluk foto ilk kez
Böyle keyifli birşeye vesile olmak mutlu etti.
Herkes paylaşsa ne kadar keyifli olur ama neyse işte.
Dergi çekimine poz veriyor ablam.
yaaa nekadar şirin bir foto 😍 Kardan adam da çok tatlı.
Şimdi nerde bu karlar :S
Harika bir resim 💕
Çok teşekkür ederim. Maşallah diyelim.Ya ne güzelsiniz.
Annem bile küçüklük fotolarımızı bazen ayıramaz belli bir yaşa kadar abimle ikiz gibiyiz, bazen ben diye onun komik fotolarını paylaşıyorum hatta.abinle ikiz gibisiniz yaa
Yaaa çok şirin oyuncak bebek gibisin ablacım.
Çok teşekkür ederim. Maşallah diyelim.
Cidden nerde o karlar..........
Annem bile küçüklük fotolarımızı bazen ayıramaz belli bir yaşa kadar abimle ikiz gibiyiz, bazen ben diye onun komik fotolarını paylaşıyorum hatta.
Yok abimle çok çok nadir tartışırız.abinle bol tartışıyonuz o zaman
ah ben bu foto çekilene kadar çok ağlamışım korktummu ne oldu ise birde saklandığım var atarım sana onu
MaşallahÇok teşekkür ederim. Maşallah diyelim.
Cidden nerde o karlar..........
Annem bile küçüklük fotolarımızı bazen ayıramaz belli bir yaşa kadar abimle ikiz gibiyiz, bazen ben diye onun komik fotolarını paylaşıyorum hatta.
Yok abimle çok çok nadir tartışırız.