değişeceğini zannetmiyorum ama sen beğendiysen bi bildiğin vardır
Ekli dosyayı görüntüle 37288
@xemrexxx @destere
megan ı görsen öyle demezsin
değişeceğini zannetmiyorum ama sen beğendiysen bi bildiğin vardır
Ekli dosyayı görüntüle 37288
@xemrexxx @destere
harika bir yorum ..dizi 60'ların amerikasını tamamıyla gözler önüne sermekte...çocuklarının yanında, işte, yolda her yerde sürekli sigara içen amerikalılar, emniyet kemeri diye bir şey yok, kadınlara b*k gibi davranılıyor vs. vs.
reklamcılık yeni yeni devreye giriyor, her fikir yepyeni olduğundan inanılmaz prim görüyor. bir psikolog hastasının kocasına neler konuşulduğunu anlatmaktan çekinmiyor. mutsuz ev kadınımız ağzında sigara elinde havalı tüfek komşusunun kuşlarını vurmaya çalışıyor, yahudilerin amerikalılarla ilişkisi "love affair" olarak anılıyor...
sağlam diyaloglar, başarılı oyuncular...
jeneriginin ayrica ele alinmasi gereken bir hos dizi. muzik ayri, rengarenk bir hayatin icinde ucusan dususen draper'li, saul bass ilhamli goruntuler ayri guzel. fast forward'a kiyamiyor insan.
@destere
Don eski karısı sarı kız mı ?bu sezon bitiyor diye uzun süre ara vermiştim diziye
7x3. bölüm
her zamanki gibi muhteşemdi
megan ı görmek bile beni mutlu etti
don kendi şirketine roger ın katkılarıyla tekrar dönüş yaptı
don la megan arasındaki soğukluk devam ediyor
don un eski karısı kılllıklarına devam ediyor kendi çocuğuna karşı davranışları çok itici
aynen dizide ismi betty francis,Don eski karısı sarı kız mı ?
Diğer kadınlarda ondan aşağı değil ama7x 4 . bölüm
bu bölümde don un tekrar şirkete alışma dönemini izledik
koskoca don drapper a peggy nin yardımcıılığını verdiler don ilk başta işi sersede bölüm sonunda tekrar işe dört elle sarılması gerektiğini anladı bu don salağı, peggy ile evlense muhteşem ikili olur.. megan da bana kalır
aynen dizide ismi betty francis,
senin january jones... çok kıl hareketler yapıyor
zaten megan geldikten sonra hayat durur bende öyle oldu, kadın muhteşem bişeyDiğer kadınlarda ondan aşağı değil ama
Joan , sonra Hürreme benzeyen kadın
Megan daha gelmedi onu bilmiyorum
Betty bir tek ben mutlu edebilirim sadece7 x 5. bölüm
harika bir bölümdü mükemmeldi, keşke bu dizi bir bir on sezon daha sürseydi ama ne yazıkki bu sene son senesi ..
@xemrexxx bu bölümde üçlü yaptılar )
michael adındaki karakter bölüme damgasını vurdu reklamcılıkta bir deha olmak kolay değil vatandaş kafayı sıyırdı önce tutup peggy i öpmeye çalışması sonra gelip peggy bir kutu içinde hediye verişi , peggy nin kutuyu açınca havaya zıplayışı güzel sahnelerdi , michael memesinin ucunu kesip kutuya koyup peggy e hediye etmişti sonu tabiki tımarhane oldu
diğer ilginç bir sahne ise megan ın don drapper ı hamile stephanie den kıskanması ve don u elde etmek için arkadaşı amy ile birlikte donla üçlü grup yapması bölümün en sıradışı olayıydı
@Harunnn60 un favorisi betty nin ise kocası henry ile sorunları var gibi.. betty kırk koca değişsede mutlu olmaz kadının davranışları kusurlu
don şirkette kendsine tuzak kuran cutler ve lou nun planlarını boşa çıkardı , don dan kurtuluşları yok adam hem karizmatik hemde zeki
zaten megan geldikten sonra hayat durur bende öyle oldu, kadın muhteşem bişey
hahahahha tamam paylaşırız cnm hahah7x 6 . bölüm
don drapper ile peggy olson un dans sahnesi duygusal yönden etkileyici bir bölümdü
bu diziyi izleyenlerin çoğunluğunda olduğu gibi bende don la peggy nin final bölümünde evlenmelerinden yanayım , yakışıyorlar birbirlerine
bu şekilde megan da bana kalmış olur )
burger reklamı için peggy sorumluydu ama çok bocalamaya başladı imdadına don yetişti , ikili arasında geçen konuşmalar ve dansla biten sahne etkileyiciydi .
pete boşanmak üzere olduğu karısı trudy arasındaki problem devam ediyor ?
bob adlı yuvarlak oğlan joan a evlenme teklif etti ama reddedildi tabi joan malzemesi yerinde erkek arıyor bob daysa pek bişey yok @xemrexxx nin gül ağasına benziyor
frank sinatranın my way adlı şarkısı eşliğinde dans bir başka güzel oluyormuş
@Çiğdem- senin favorin don drapper la benim peggy dansediyor gel sen don u kap git? peggy ide ben kapim
betty toptan senin olsunBetty bir tek ben mutlu edebilirim sadece
baktın don karizmatik adam anında kaptın adamıhahahahha tamam paylaşırız cnm hahah
Destere elinden gelse Betty öldüreceksin resmenbetty toptan senin olsun
hanı bazı kediler olur ya önce yavrusunu doğurur üç ay besleyip büyütür sonra dönüp yavrusunu yer senin betty o tür annelerden
baktın don karizmatik adam anında kaptın adamı
yalnız ben peggy nin üstüne megan ıda almak istiyorum peggy tek başına yetmez