Macaristan 0 - 4 Belçika

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051

EURO 2016 2. tur mücadelesinde Macaristan ile Belçika karşılaşacak.

Maç saat 22:00'de başlayacak.

Maç TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler:
Macaristan: Kiraly, Lang, Juhasz, Guzmics, Kadar, Gera, Nagy, Lovrencsics, Elek, Dzsudzsak, Szalai
Belçika: Courtois, Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Witse, Dembele, Carrasco, De Bruyne, Hazard, R.Lukaku

Belçika 1980'den sonra ilk tefa çıkmış guruptab galiba. Orayı tam anlamadım.

Bari bu maç böyle bitsin de bugün 5 puanı indireyim cebe

Yine gitti 3 puan
bugünkü maçların da gollü geçeceği tuttu

Tam 3 puana sevinecekken, Belçika Hazard ile 1 gol daha buldu.

Eden Hazard ne oynuyor be. Belçika favorimdi bu akşamdan sonra şampiyon olamazlarsa çok şaşırıcam. Müthiş bir hücum takımı. Çok zevk veriyorlar izleyenlere. Gönüllüeri fethettiler. Böyle devam.

Eden Hazard ne oynuyor be. Belçika favorimdi bu akşamdan sonra şampiyon olamazlarsa çok şaşırıcam. Müthiş bir hücum takımı. Çok zevk veriyorlar izleyenlere. Gönüllüeri fethettiler. Böyle devam.
Futbolları Almanya'nın gerisinde o rahatlık yok. Hücum oyuncuları çok telaşlı ve Lukaku'nun bitiriciliği yok.

Futbolları Almanya'nın gerisinde o rahatlık yok. Hücum oyuncuları çok telaşlı ve Lukaku'nun bitiriciliği yok.
Bence Almanya'dan daha iyi takımlar. Hücumda Almanlardan daha etkili oldular şimdiye kadar turnuvada. Savunma yönünden Almanya daha iyi tabii ancak Almanya Belçika gibi çok iyi hızlı hücum yapan bir takımla oynamadı. Belçika ile Almanya olası bir finalde karşılaşırlarsa, Belçika topun gerisine geçerek hızlı hücum kovalayacaktır. Almanya'nın başını çok ağrıtır bu takım. Belçika-Almanya finali tadından yenmez fakat Almanya'nın finali görmesine şüphe ile bakıyorum.

Maçtan önce Almanya ve Slovakya maçı gibi olur deyip tahminimi önce 3-0 sonra da 2-0 yapmıştım. Keşke 2-0'da bıraksaymışım. Neden Almanya skorunu değiştirdim ki.

Bizim 2 puan almamız için Macaristan'ın gol atması gerekiyor ama o da imkansız.

Senin Almanya'ya karşı bir ön yargın var bence. Bugünkü Almanya - Slovakya tahminini de 1-0 Slovakya yönünde yapmışsın, maç sonucu: Almanya 3-0.

Almanya büyük turnuvaları oynamaya alışkın bir takım Belçika'lı topçuların ayakları titrer 3 pas üst üste yapamazlar her bahsine varım.

Kesinlikle abi bu maç çok iyi olabilirlerde geçen maçlarda gördük çok zor kazandılar bitiricilik yok çok stresli takım Galleri geçer mi şüpheli.

1 dakika önce Macaristan golü atsa yine 2 puanı kapmıştık.

Belçika 4-0 yaptı.

Almanya'ya karşı ön yargım yok ama beklediğim Almanya'yı alamadım. Grupta üretkenlikten uzaktılar (Kuzey İrlanda maçı hariç) Slovakya maçında da üretemezler dedim ama Löw'ün Götze yerine Draxler tercihi inanılmaz fayda etmiş takıma. Draxler ile başlayacağı bilsem Almanya kazanır derdim bi de tahminlerde geri olduğum için sürpriz sonuçlar bilmek zorundayım onun da etkisi vardı. İspanya-İtalya kazananı Almanya'yı eler diye düşünüyorum.

Belçika 4'ü yaparak bu turnuvada bir maçta en çok gol atan takım oldu. Portekiz'in yırtınarak zar zor berabere kaldığı takımı rezil ettiler. Galler ve Polonya-Portekiz galibini de madara edip yollarlar.

Macaristan'a helal olsun yine de. Gruptan 1. çıktılar, 40 yaşında adamlarla oynuyorlar. Bugün de bence iyi oynadılar, pozisyon falan buldular ama kalite farkı çok çok bariz. Bu arada Belçika'yı hala favori görmüyorum. Önlerindeki rakipler kimler bilmiyorum ama İspanya-İtalya-Almanya gibi takımlar çok rahat tokatlar Belçika'yı.

Asıl Polonya Belçika'yı madara eder.

Galler ve Portekiz-Polonya galibi.

Belçika'yı çok küçümsüyorsunuz.
Oyuncuları genç olabilir ama tecrübeli ve baskıyı kaldırabilen oyuncuları var. Öne geçtiklerinde maç vermeleri çok zor ve farka çok rahat gidiyorlar hızlı oyuncularıyla. Aynı geçen seneki Beşiktaş.

Polonya'nın ben de elemesini istiyorum Portekiz'i.
Polonya-Belçika efsane maç olur.