cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,092
- Puanı
- 1,060
Montella övebiliyor muyuz yoksa Dünya Kupası'na götürmesini mi bekliyoruz?![]()
Milli takımımızın Macaristan’ı geçerek Uluslar A Ligi’ne yükselmesi çok önemli; zira bu, kıtanın en iyi 16 futbol ülkesinden biri olduğunuzun göstergesi. Ayrıca Euro 2028 eleme torbaları tamamen Uluslar Ligi genel sıralamasına göre oluşturulacak. Yani aslında dünkü zaferle 3 sene sonraki Avrupa Şampiyonası’na en üst seviyeden katılım için de önemli bir adım attık. A Ligi’nde göstereceğimiz performansa göre Euro 2028 elemelerinde 1’inci ya da 2’nci torbada olacağımız kesin.
Uğur Meleke’nin bugünkü değerlendirmesinden alınmıştır.
Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.Hadi icinde kalmasin övebilirsin@12.Adam
------
2028 Avrupa Sampiyonasini izlemek istiyorum Ingiltere'de, güzel olacaktir. Umarim Türkiye'de katilir. Bu acidan iyi bir basari olmus evet.
Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.
Ama zaten şu grubuda geçemiyorsan da git kendini köprüden at.
Ekli dosyayı görüntüle 133808
Euro 2028 de İrlanda’da ev sahibi İngiltere ile Aviva stadyumu çok soğuk üstünden tren geçiyor konsolosluklar var Amerika Brezilya Türkiye cumhuriyeti konsolosluğu varDereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.
Zaten şu grubuda geçemiyorsan da git kendini köprüden at.
Gürcistan’ın iki tane büyük ismi var.Bir tanesi ahanda buYani, hadi Ispanya tüm maclari alir diyelim, bu gruptan minimum ikinci olmadan cikarsak, bence hic ugrasmayalim, haklisin.![]()
Gürcistan’ın iki tane büyük ismi var.Bir tanesi ahanda bu
İkincisi de Mikautadze . Gs’ın ilgilendiği topçu
Bulgaristan’ın güncel kadrosunda yıldız olacak bir oyuncusu yok.Nasıl bir takım oyunu oynuyorlar bilmiyorum. Bu dört maçı firesiz geçer şansa da 1 matador galibiyet eklersek düşük bir ihtimal ama lider bile bitirebiliriz.
O zaman Play off’tan gireriz.4 maci firesiz gecelim ben raziyim, matadoru gecemeyiz zor.![]()
O zaman Play off’tan gireriz.Uluslar Liginden gelecek olan takımla nasıl diye sormak anlatmak anamı ağlatır.
![]()
Neyin oluru var mı ?Aman anan aglamasin tamam bosver, oluru var mi önce görelim.![]()
Neyin oluru var mı ?![]()
Cenabet cenabet konuşma bir dur ya.Bir bakarsin Gürcistan veya Bulgaristan maclarinda da fire veriyoruz, o zaman Uluslar Ligi olayini zaten unut.![]()
Cenabet cenabet konuşma bir dur ya.![]()
Nutella ile iyi gidiyoruz.Adam düzlüğe çıkarttı bizi, bakalım gelecek neler gösterecek.Düzenli onbiri bulmuş görünüyor.Lağım medyasına kulağını tıkar adaletli forma dağıtırsa istikrarı sağlayabilir bir de siyaset dahil olmayacak.Ama oyuncular içindeki problemleri çok iyi hallettik. Merih ile Çağlar da form yakalarsa çok mutlu olurum.Türk Milli takimindan bahsediyoruz sonucta yani, sagi solu belli olmuyor.![]()
Birşey soracağım. Bu maçlar ev sahibi ülkelerde mi oynanacak? Yani mesela Bulgaristan - Türkiye maçı Bulgaristan’da mı oynanacak?Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.
Zaten şu grubuda geçemiyorsan da git kendini köprüden at.
Evet,hem orada, hem de Türkiye'de oynanacak.Eleme maçları genellikle çift maçlı oynanır.Aklınıza takılan nedir?Birşey soracağım. Bu maçlar ev sahibi ülkelerde mi oynanacak? Yani mesela Bulgaristan - Türkiye maçı Bulgaristan’da mı oynanacak?
Eğer öyleyse giderim bende izlemeye. Emin değildim o yüzden sordum.Evet,hem orada, hem de Türkiye'de oynanacak.Eleme maçları genellikle çift maçlı oynanır.Aklınıza takılan nedir?
Futbolla ilgili aklınıza takılan şeyleri elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım. Hangi takımlısınız?Eğer öyleyse giderim bende izlemeye. Emin değildim o yüzden sordum.