Macaristan 🇭🇺 0 - 3 🇹🇷 Türkiye | UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçı

Türkiye'm, helal olsun. :bhr: :bhr: :bhr:

Milli takımımızın Macaristan’ı geçerek Uluslar A Ligi’ne yükselmesi çok önemli; zira bu, kıtanın en iyi 16 futbol ülkesinden biri olduğunuzun göstergesi. Ayrıca Euro 2028 eleme torbaları tamamen Uluslar Ligi genel sıralamasına göre oluşturulacak. Yani aslında dünkü zaferle 3 sene sonraki Avrupa Şampiyonası’na en üst seviyeden katılım için de önemli bir adım attık. A Ligi’nde göstereceğimiz performansa göre Euro 2028 elemelerinde 1’inci ya da 2’nci torbada olacağımız kesin.​

Uğur Meleke’nin bugünkü değerlendirmesinden alınmıştır.

Montella övebiliyor muyuz yoksa Dünya Kupası'na götürmesini mi bekliyoruz? :)

Hadi icinde kalmasin övebilirsin :A @12.Adam
------

Milli takımımızın Macaristan’ı geçerek Uluslar A Ligi’ne yükselmesi çok önemli; zira bu, kıtanın en iyi 16 futbol ülkesinden biri olduğunuzun göstergesi. Ayrıca Euro 2028 eleme torbaları tamamen Uluslar Ligi genel sıralamasına göre oluşturulacak. Yani aslında dünkü zaferle 3 sene sonraki Avrupa Şampiyonası’na en üst seviyeden katılım için de önemli bir adım attık. A Ligi’nde göstereceğimiz performansa göre Euro 2028 elemelerinde 1’inci ya da 2’nci torbada olacağımız kesin.​

Uğur Meleke’nin bugünkü değerlendirmesinden alınmıştır.

2028 Avrupa Sampiyonasini izlemek istiyorum Ingiltere'de, güzel olacaktir. Umarim Türkiye'de katilir. Bu acidan iyi bir basari olmus evet.

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: mesmeso and 12.Adam
Hadi icinde kalmasin övebilirsin :A @12.Adam
------

2028 Avrupa Sampiyonasini izlemek istiyorum Ingiltere'de, güzel olacaktir. Umarim Türkiye'de katilir. Bu acidan iyi bir basari olmus evet.
Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.
Zaten şu grubuda geçemiyorsan da git kendini köprüden at. :A

IMG_1875.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Yani, hadi Ispanya tüm maclari alir diyelim, bu gruptan minimum ikinci olmadan cikarsak, bence hic ugrasmayalim, haklisin. :A
Gürcistan’ın iki tane büyük ismi var.Bir tanesi ahanda bu :A

İkincisi de Mikautadze . Gs’ın ilgilendiği topçu :A

Bulgaristan’ın güncel kadrosunda yıldız olacak bir oyuncusu yok.Nasıl bir takım oyunu oynuyorlar bilmiyorum. Bu dört maçı firesiz geçer şansa da 1 matador galibiyet eklersek düşük bir ihtimal ama lider bile bitirebiliriz.

• Güldürdün
Gürcistan’ın iki tane büyük ismi var.Bir tanesi ahanda bu :A

İkincisi de Mikautadze . Gs’ın ilgilendiği topçu :A

Bulgaristan’ın güncel kadrosunda yıldız olacak bir oyuncusu yok.Nasıl bir takım oyunu oynuyorlar bilmiyorum. Bu dört maçı firesiz geçer şansa da 1 matador galibiyet eklersek düşük bir ihtimal ama lider bile bitirebiliriz.

4 maci firesiz gecelim ben raziyim, matadoru gecemeyiz zor. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Türk Milli takimindan bahsediyoruz sonucta yani, sagi solu belli olmuyor. :A
Nutella ile iyi gidiyoruz.Adam düzlüğe çıkarttı bizi, bakalım gelecek neler gösterecek.Düzenli onbiri bulmuş görünüyor.Lağım medyasına kulağını tıkar adaletli forma dağıtırsa istikrarı sağlayabilir bir de siyaset dahil olmayacak.Ama oyuncular içindeki problemleri çok iyi hallettik. Merih ile Çağlar da form yakalarsa çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
  • Aynen
Birşey soracağım. Bu maçlar ev sahibi ülkelerde mi oynanacak? Yani mesela Bulgaristan - Türkiye maçı Bulgaristan’da mı oynanacak?
Evet,hem orada, hem de Türkiye'de oynanacak.Eleme maçları genellikle çift maçlı oynanır.Aklınıza takılan nedir?