- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
İyi BJK şampiyon olduğunda herkes mutlu olacakBiz olamazsak eğer FB alacağına BJK alsın diyoruz biz de, 8 sene olsun 9 sene sonuçta ezeli rekabet olayı GS-FB arasında.
İyi BJK şampiyon olduğunda herkes mutlu olacakBiz olamazsak eğer FB alacağına BJK alsın diyoruz biz de, 8 sene olsun 9 sene sonuçta ezeli rekabet olayı GS-FB arasında.
Hayır, GS'nin şampiyon olamaması her türlü üzer ama FB yerine BJK olması mutluluk değil de teselli olur sanırım herkese BJK'lier hariç yani.İyi BJK şampiyon olduğunda herkes mutlu olacak
Yok merak etme. O maçta BJK zaten şampiyonluğu garanti etmiş olacak kalp sıkışması yaşamazsınHayır, GS'nin şampiyon olamaması her türlü üzer ama FB yerine BJK olması mutluluk değil de teselli olur sanırım herkese BJK'lier hariç yani.
Ligin bitimine son 2 hafta kala GS-BJK maçı var. O maça dek puanlar yakın giderse stres kalp dayanmaz o maça...
Biz yarın Kayseri'ye de puan kaybedip havlu atarız lige, şu son olaylardan sonra hele. Hiçbir umut yok aslında ama insan yine de içten içe pusuda beklemek istiyor, o yüzden orada bir yerde arşive atalım bakalım günü geldiğinde kullanmak nasip olsun diye umarak..Yok merak etme. O maçta BJK zaten şampiyonluğu garanti etmiş olacak kalp sıkışması yaşamazsın
İnşallah puan kaybedersinizBiz yarın Kayseri'ye de puan kaybedip havlu atarız lige, şu son olaylardan sonra hele. Hiçbir umut yok aslında ama insan yine de içten içe pusuda beklemek istiyor, o yüzden orada bir yerde arşive atalım bakalım günü geldiğinde kullanmak nasip olsun diye umarak..
Tahminin yok ama?Ben BJK'ye direkt 1 puan yazmıştım ama 3 aldılar. Haftaya artık ya ligi bitirecekler ya da üç takım kafa kafaya gelecek.
Fenerin şansı düşük. GS alacağına BJK alsın zaten FB'li olmasaydım tutacağım takım olurdu
Bizim forumda öyle diyenlerin tamamı totemci zaten, sen de biliyorsun. Ama başka platformlarda ciddi ciddi FB'yi yenince işin biteceğini düşünenler var.Şenol Güneş zamanında Trabzonspor ile efsane 4-3 maçı şampiyonluk maçıydı bana göre bu sezon şampiyon olursak bu olabilir. Her hafta herkes Beşiktaş düşecek diye bekledi hâlâ bekliyor. Sezon başında kendi taraftarının bile bir kısmı şampiyonluğa ihtimal vermiyordu. Ama lig işte uzun maraton haftaya Feneri yenersek de şampiyon değiliz yenilirsek de kaçmadı. Herkes her hafta birini yarıştan koparıp sokuyor şampiyon olamaz diyip şampiyon damgası yapıştırılıyor anı yaşayan ve geçmişi unutan bir millet olduğumuzdan mı bilmiyorum ama her sene bunları şaşkınlıkla izliyorum.
Alaka?Ekli dosyayı görüntüle 100391
Bizim forumda öyle diyenlerin tamamı totemci zaten, sen de biliyorsun. Ama başka platformlarda ciddi ciddi FB'yi yenince işin biteceğini düşünenler var.
Sen de artık bir Kartal'sın. 🥰🦅Alaka?
Ekleme yapayım gündüz ki yazıma.
Şuana kadar toplam bu maç ile 8 BJK konusu açmışım.
6 galibiyet (GS de var burda )
1 beraberlik (Hatayspor)
1 yenilgi olmuş (Trabzonspor)
Peki sende GS sevdası daha var mı?Sen de artık bir Kartal'sın. 🥰🦅
Doludizgin giderken BJK'den başka takım düşünemem. 🦅 Birkaç haftaya GS düşmanı olurum hatta. 🤭🤭Peki sende GS sevdası daha var mı?
Kartal sempati duyduğum bir takım ama ilk sıra FB
Bende öyle düşünmüştüm BJK 3.4. sırada olsaydı GS aşkın kabarırdıDoludizgin giderken BJK'den başka takım düşünemem. 🦅 Birkaç haftaya GS düşmanı olurum hatta. 🤭🤭
Beni tanıyorsun...Bende öyle düşünmüştüm BJK 3.4. sırada olsaydı GS aşkın kabarırdı
Ciğerini bilirim gibi klişe bir cümle kurmayayım ama evet analiz yeteneğim ile kim ne düşünüyor neden bazı davranışlarda bulunuyor kolay çözüyorumBeni tanıyorsun...
Bu konuşmayı en az 3 kere yapmışızdır, her defasında korkum ve endişem daha da artıyor. 🤭 Şantaj, ispiyon, tehdit gibi işlere bulaşmazsın umarım. 😡Ciğerini bilirim gibi klişe bir cümle kurmayayım ama evet analiz yeteneğim ile kim ne düşünüyor neden bazı davranışlarda bulunuyor kolay çözüyorum
Senide yeterince tanıyorum
Benle iyi geçinip ayağını denk aldığın sürece hiç bir zararım dokunmaz sanaBu konuşmayı en az 3 kere yapmışızdır, her defasında korkum ve endişem daha da artıyor. 🤭 Şantaj, ispiyon, tehdit gibi işlere bulaşmazsın umarım. 😡
Benle iyi geçinip ayağını denk aldığın sürece hiç bir zararım dokunmaz sana
Yani benden korkmana gerek yok demek istemiştim ama tabi bu senin elinde
Çok sinirliyim...Yani benden korkmana gerek yok demek istemiştim ama tabi bu senin elinde