Müziğin Yolculuğu 9.Bölüm (2002 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Gökhanimi destekle boşver Nezi.
ben ona oy vermeyecem. senin cekirgeyi oylarim.onu şutladim
iyilik sadece bu konuda sevdğin şarkıcıların için bir iyilik olacak başka yarışmaları karıştırmayalım
fırsattan istifade bize türbüşonu kakalayacaktın

iyilik sadece bu konuda sevdğin şarkıcıların için bir iyilik olacak başka yarışmaları karıştırmayalım
fırsattan istifade bize türbüşonu kakalayacaktın
Firsatlari degerlendirmek gerekir. bence sende değerlendirip düşün isteğimi 😉

Herkesin söylemeye çalıştığı ilk İngilizce şarkılardan biridir heralde Foolish Casanova, en azından ritim uydurmayan bizden değildir
Petek'in çıtır olduğu, Can Tanrıyar'ın ilkokul yabancı diliyle şarkı yapmaya çalıştığı zamanlar. Şimdi çıkan şarkılarını insanlar bilmezken bu şarkıların yer aldığı albümlerin peynir ekmek gibi satması

Seden Gürel'in son güzel albümü, 2008'deki Show Ca La Paris faciasını görünce böyle şarkılar yapmayacaksa piyasayı bırakması yerinde olmuş. İster Gel İster Gelme güzeldi, reddiye kelimesini ilk duyduğum şarkıdır
Slow başlayıp, hareketliye dönen güzel bir düzenlemesi vardır.

Nalan, Murat Göğebakan ve Özlem Tekin'in kariyerlerinin zirvesi ; Hülya Avşar'ın ise çöküşünün başladığı zamanlardı. Gazetelerde sayfa sayfa ilan vardı. Albüm satış adetleri birbiriyle yarışıyordu ve Gülben Ergen fark atmıştı. 90'lardaki birkaç şarkısı dışında zaten Hülya Avşar şov insanı olarak kaldı.

Euro 2002 zamanları. İnsanların maç kazanınca sokağa çıktığı, deli gibi korna çaldığı güzel zamanlar. Şimdi maalesef protesto için kornalar çalıyor

Nez'e gelince. Sakın Ha bir şarkıdan çok oryantal bir çalışmaydı, Herşey Boş çok daha güzeldi. O zamanlar internet nedir bilmezken, tek eğlence radyo ve tv iken radyoda bu kim diye dinlerdik
Fettah Can'ın kaleminin sağlam olduğu ; sansürün pek uğramadığı zamanlar

2002 yılında piyasada kalıcı olduğunun sinyallerini veren bir Funda Arar doğuyordu. Burcu Tatlıses'in güzel sözlerini özlüyoruz.

Her ne kadar çoğu kişi için başarısız olsa da ve Yalancı Bahar'ın gölgesinde kalsa da zevkli bir 2002 parçasıydı

ve Nilgül. Kıraç'ın besteleriyle piyasaya hızlı giren ve kaybolan bir kişi olarak kaldı.

Hepsi'den de önce kurulan ve ömrü 2 şarkılık olan Venüs kızları
@destere lik

Nostalji olarak bu da kenarda dursun

Son düzenleme:
Vay bee eski günler, çocukluğum geldi aklıma şarkıları dinleyince
Kız @Çiğdem- eline sağlık zamanda yolculuk ettim sayende. Yalnız insan beyni o kadar komplike o kadar enteresan bir yapı ki şarkıları hatırlıyorum ama eşlik edemiyorum, arada dudaklarım kendi kendine şarkıya katılıyor, suratta aptal bir tebessüm çok tuhaf çok acayip cidden
Güzel günlerdi. Her şeyin doğal olduğu gibi müzik de safmış o zamanlar. Sözler daha bir anlamlıymış, barındırdıkları duygu daha katkısızmış. Keşke o günlere dönebilsem

Oy verdiklerim;

Nez - Sakın Ha
Bu şarkıyı çok severdim özellikle zamane @destere'lerini ekrana kilitleyen bir klibi vardı
Nez ortalardan kayboldu şimdilerde napıyor acaba

Yıldız Tilbe - Haberi Olsun
Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki
2000'li yılların yıldızıdır Yıldız Tilbe, mihenk taşıdır. Bir nesli alkolik ettin be abla ama seviyoruz seni var ol

Özlem Tekin - Dağları Deldim
Şebnem Ferah ile birlikte Türkiye'nin en önemli kadın seslerinden biridir Özlem Tekin. O da 2000'li yıllara damga vurmuştur ama şimdilerde onu da göremiyoruz hiç maalesef
Günümüz Aleyna Tilkileri bu efsanelerden daha çok prim yapıyor lanet gelsin böyle sektöre, Allah yapım şirketlerine ateşler salsın

Athena - Öpücük
Athena enerjisiyle insanın kanını kaynatan bir gruptur. Her şarkısı marjinal ve bir o kadar da eğlencelidir. Nakarattaki ''Trip yapma, yapma PAM PAM Trip yapma, yapma Trip yapmasana bana'' kısmını bir türlü anlayamazdım küçükken sinir olurdum kendime

Bir sonraki yılın konusunu merakla bekliyorum eline sağlık @Çiğdem-

çok tşşkler vakit ayırıp baktığın için zaten bu etkinlik reyting yada yarışma değil tamamen forumdakı üyeler için hazırlanan birşey diğer sıvacılar @MEnes @MasacRE- de senden örnek alıp yakında bakarlar umarım

ya çekirge şarkısı nolacak hem belli sınır yokki onada oy atsan olmazmı ?
En fazla 18 seçenek oluyor cnm çekirgeyi ankete alamadım

Seninde ankete oylarını bekliyorum SEN mustime destek ver ayoll
: A

Ben zaten konuya şöyle genel olarak bir baktım. Foolish Casanova ile Sakın Ha'nın ismini görmem bile yetti bu konunun ilgimi çekmesi için
Oylarımı da vericem daha sonra şimdi bu ikisi klipleriyle ayrı yerdeler ama şarkılarını beğendiklerimi de atlamak olmaz sonuçta

aa tamam ankete oylarını bekliyorum ozaman

Çok güzel bir yıldı ayoll erkeklerden Mustinin Kadınlardan yıldızın yılı olmuş tarkanda projeler ile damga vurmuş
musti pop erkek ödülünü aldı ama yıldızın hakkı yenildi handede bu albümleri iyiydi ama hak etmedi zaten erkeklerden en çok kenan doğulu kadınlardan yıldız tilbenin hakkı yenilmiştir bu güne kadar @xemrexxx

@destere nin şarkısı çekirge çocukluğumuzun en önemli şarkılarıdnan biriydi
ama oy verilmez diye ankete koymadım 18 en fazla ooluyor bu arada sende oyla @destere

Benim oy verdiklerim şunlar

Mustafa Sandal - Pazara Kadar
Yıldız Tilbe - Haberi Olsun ve Aşk Laftan Anlamaz Ki
Nalan - Acemi Balık
Ayna - Tırtıl
Murat Göğebakan - Ayyüzlüm
Athena - Öpücük
Serdar Ortaç - Kabahat

benim sevdiğim şarkıları hep liste dışı tutuyorsun sonrada hadi oyla diyorsun neyi oylayayımki birinci olmasını istediğim çekirgeyi listeye bile almamışsın

benim sevdiğim şarkıları hep liste dışı tutuyorsun sonrada hadi oyla diyorsun neyi oylayayımki birinci olmasını istediğim çekirgeyi listeye bile almamışsın
hhahaa ayy listeye 2 şarkı almamam gerekiyor mecburi kimsenin gözüne takılmaz diyorum 18 şarkıdan sende gidiyorsun hemen listeye alınmayan şarkıya şey yapıyorsun ayol bilerek yapıyor gbi
.A

Yorumundakı listende ön plana çıakrırısın

kliplere baktımda murat göğebakanın ayyüzlüm şarkısını bir dönem seviyordum sanki şimdi klipte göğebakan spastikliler gibi söylüyor nedeni dedişr acaba o zaman sanırım bu klip gözüme çarpmamış

O dönem illaki seviyorsundur cnm pop şarkılar kadar ünlüydü bu şarkı okulda milelt hep bunu söylüyordu
sen bile söylemişsindir yanı eminim

O dönem illaki seviyorsundur cnm pop şarkılar kadar ünlüydü bu şarkı okulda milelt hep bunu söylüyordu
sen bile söylemişsindir yanı eminim

hande yenerin sen yoluna şarkısı yine kulağa çok tanıdık geliyor sanki onuda bir ara sevmiştim gibi

ama hiçbiri petek in foolish i kadar yer etmemiş kalbimde

hande yenerin sen yoluna şarkısı yine kulağa çok tanıdık geliyor sanki onuda bir ara sevmiştim gibi

ama hiçbiri petek in foolish i kadar yer etmemiş kalbimde
nez ve petek sever diyordu herkes zaten senin için bu hafta
ama çekirgeyide sevmen sevindirici fındık toplarken bahçede o şarkıyı söylerdik

Peteği o yıl 1 yıl boyunca aşkım aşkım dizisinden şu kız diye biliyordum ayoll şarkıyı bu söylüyor sanıyordum klipte benziyor ama

hiçde benzemiyor bu daha bodur
bu doğa rutkay değilmiydi

hiçde benzemiyor bu daha bodur
bu doğa rutkay değilmiydi
Evet ayy ne bileyim 2002 yılını o diye bildim hep 2003 te öğrenmiştim petek olduğunu çocukluk işte ayoll

11 yaşındaydım gerçi sende 10 falandırsın sanırım şuan bu yaşlardayız bu konu içerisindeyken öyle düşün ayoll

ben her petek çıktığında ekranın önüne zıplar kıvırmaya başlardım ekranı kapatıyorum diye dedemden bayağı fırça yemiştim yalnız dedem niye ekranın kapanmasından memnun değildi hala o sorunun cevabını çözemedim yani şarkıyı sevdiğini söylesem yalan olur şarkı tarzı değildi

Hhahaha ayy tövbe estafurullah sen dedenemiçektin yoksa ayoll aaaa