Müziğin Yolculuğu 9.Bölüm (2002 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Herkese 10 günlük bir aranın ardından 2002 yılından merhabalar şarkıları tek tek racap yaptım rahatlıkla dinleyip ankette oylayabilirsiniz, yine dışarıda kalan hitler olmuştur tabi benim sizler için seçtiğim liste şu şekilde oluştu keyifli dinlemeler :Z:Z:Z

(Yılın 1.Bonus Şarkısı)
Tarkan - Bir Oluruz Yolunda: Megastar'ın Milli Takım için hazırladığı marştır.Karma albümününün Taş şarkısından uyarlanmış yıla büyük damga vurmuştur. ve hala en iyi milli takım marşı olarak anılır.

(Yılın 2.Bonus Şarkısı)
Tarkan Özgürlük İçimizde
:Megastar ve Nil Karaibrahimgil hazır kartı tanıtmak amaçlı "Özgürlük Yolunda" temalı bir reklam çekti. "Özgürlük İçimizde" teklisi ise, 250 kontör yükleyen herkese kaset teklisi olarak Hazır Kart tarafından hediye edildi.

İlhan Şeşen - Neler Oluyor Bize: Yıla büyük damga vuran şarkı Kral tv ödülleri tarafından yılın şarkısı ödülünü kazanmayı başarmıştır.

Mustafa Sandal - Pazara Kadar: Musti tarzını,değiştirip 4.albümü Kop'u ilk albümüm olucak demiş ilk defada yazmadığı bir şarkıyla çıkış yapmıştır. Pop erkek ödülünü, kazananmıştır. Şarkı Milli takımla anılmış Bir Oluruz Yolunda ile birlikte yılın büyük hitlerindendir. Albüm ise yılın 2. en çok satan albümü olmuştur.

Hande Yener - Sen Yoluna Ben Yoluma: Şarkının ismini taşıyan albüm 1.000.000 satmayı başararak MÜ-YAP Müzik Ödülleri'nden ise "Platin Albüm" ödülünü almıştır. Hande pop kadın ödülünüde alırken , şarkı yılında en iyi söz ödülünü kazanmıştır.

Nez – Sakın Ha: Şarkıcının ilk albümü olup şarkı yılın sevilen şarkılarından olmuştur.Nez ise çıkış yapan kadın ödülünü kazanmıştır.

Yıldız Tilbe - Haberi Olsun: şarkının ismini taşıyan albüm 800.000 satış rakamıyla büyük başarı sağlamış şarkı yılın büyük hitlerinden olmuştur.

Serdar Ortaç - Kabahat: 90lı yılların başka bir star ismi Ortaç'ın 5.albümü olup,şarkıda yılın sevilen şarkılarından olmuş şarkıcı pop erkek dalında yarışmıştır.

Petek Dinçöz - Foolish Casanova: 420.000 civarında satış grafiği yakalayan albümün çıkış parçasıdır sanatçıya arabesk/Fantazi kadın ödülü kazandırmıştır.

Nalan - Acemi Balık: Of Aman Nalan ismiyle anılan şarkıcı her albümünden bir hit çıkarmayı başarmıştır . Acemi Balık'ta bunlardan biridir.

Mazhar Alanson - YandIm : Mfö üyesi olan Alanson çok önemli söz yazarıdır.Tarkana verdiği Yandım şarkısına kendisi bir klip çekmiş oldukça beğenilmiştir.

Murat Göğebakan Ayyüzlüm: Sevgi Adamı lakaplı şarkıcı Ayyüzlüm şarkısıyla kariyerinin en parlak dönemini yaşadı MÜYAP'ın MÜYAP'ın "En Çok Satan Albüm" ödülüne , layık görüldü. tekrardan Allah rahmet eylesin :(

Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki:Haberi Olsun Albümünün bir diğer hit olan parçasıdır şarkı en iyi söz dalında'da yarışmıştır.

Gülben Ergen - Abayı Yaktım: Toplam 400.000 satış grafiğine ulaşan albüm başarı sağlerken, hit olan şarkı Abayı Yaktım en iyi beste ödülünü almıştır.

Nil Karaibrahimgil – XL:O yıl Tarkanla çektiği reklam filmi ile özgür kız olarak tanılan şarkıcının ilk albümüdür.çıkış yapan kadın dalında yarışmıştır.

Özlem Tekin - Dağları Deldim: şarkıcı albümün 8 şarkıını 1 haftada bestelemiştir.elektronik-pop soundlu olan albümde şarkıcı Rock dalında yarışmıştır.

Ayna - Tırtıl: Erol Köse Prodüksiyon tarafından çıkarılan 5.son Ayna albümüdür.Albümden sonra Cemil Özeren Gruptan ayrılmıştır.Allah tekrardan rahmet eylesin :(

Athena– Öpücük :Herşey Yolunda albümü yazım yanlışıyla dil kurumundan tepki çekmiştir.Athena 2001'den sonra 2002 yılında'da en iyi grup seçilmiştir.

Seden Gürel – Bi Bulsam: tecrübeli şarkıcının Hesaplaşma albümünün hit şarkılarından olup pop kadın dalında yarışma fırsatı bulmuştur.

Hülya Avşar – Yar Senin Derdin Ne:şarkıcının 7.albümü olup Sezen Aksu ve Gülşen ile çalışmıştır Sezen Aksu imzalı şarkı yılın sevilen şarkılarındandır.

Oğuz Yılmaz- Çekirge:Klip İçindeki çocuğu öldürenlere ithal edilmiştir.Hamdi Alkanda klipte oynarken şarkı çocukların büyük beğenisini çekmiştir.

Özcan Deniz- Dön Desem: Şarkıcının 7.albümü olup Arabesk/Fantazi erkek ödülünü kazanmıştır.

murat gögebakan ayyüzlüm
mustafa sandal pazara kadar değil mezara kadar
hande yener sen yoluna ben yoluma
nalan acemi balık
yıldız tilbe haberi olsun ve aşk laftan anlamaz
ilhan şeşen bize neler oluyor
mfö yandım
gülben ergen abayı yaktım
oylarımı bu şarkılara verdim en çok dinlediğim şarkılardır bunlar :D

tarkan bir oluruz(dinlemekten bıkmadığım şarkıdır)
özcan deniz dön desemi de çok severim😉😉

Sakın ha ile Foolish Casanova'ya oy atmayan bizden değildir :A @destere @MEnes @Doğu
Heeey gidi 2002 yılı be. İlkokulda okuldan çıkar Dünya Kupası maçlarını izlerdik. Ne günlerdi ya. :A

Şarkıları dinleyecek zamanım olur mu bilmiyorum ama yarın erken gelirsem okuldan bakarım belki. :A Foolish Casanova unutulmaz tabi. :A

Heeey gidi 2002 yılı be. İlkokulda okuldan çıkar Dünya Kupası maçlarını izlerdik. Ne günlerdi ya. :A

Şarkıları dinleyecek zamanım olur mu bilmiyorum ama yarın erken gelirsem okuldan bakarım belki. :A Foolish Casanova unutulmaz tabi. :A

Ben de daha dinlemedim de o ikisi klipleriyle ayrı bir yere sahipler :A Oy verirken onları da atlamamak lazım. Zaten beni geç oy vermezsen desterenin dilinden kurtulamazsın :A

yıldızım, kraliçem hande, biz safiye sultan, ilhan şeşen, musti, athena en iyiler gibi :D
@destere nez in en iyi olduğunu söylüyor @Çiğdem- ne diyorsun bu işe:A
Ben de daha dinlemedim de o ikisi klipleriyle ayrı bir yere sahipler :A Oy verirken onları da atlamamak lazım. Zaten beni geç oy vermezsen desterenin dilinden kurtulamazsın :A
Ablam oylarımı kullandım yorumumu yarın yapıcam. :)

yorumunu bekliyorum yarın oy için tşşkelr cnm @mrt-06 :bhr:

@MasacRE- @MEnes 6 gün oylama süresi yaptım herkes müsait oldukça bakabilsin diye illaki müsait olur bakarsınız şarkılar kısa racaplı nakaratları dinleyip 2002 yılını iyicehissetin ayoll :A :A :A

@xemrexxx hahah aa bu çocuk nerede acaba pazartesi akşamı gelirim demişti ama gelmemiş yılbasında nereye kaçtıkı ayoll :A :A :A

Bu arada çocuklar ben peteğin bu şarkısını başkası söylüyor sanıyordum yani mehmet ali erbilin aşkım aşkım dizisi vardı o dönemler koca bir yıl oradakı kız söylüyor diye biliyordum:A :A :A
bkVaWV.jpg

yorumunu bekliyorum yarın oy için tşşkelr cnm @mrt-06 :bhr:

@MasacRE- @MEnes 6 gün oylama süresi yaptım herkes müsait oldukça bakabilsin diye illaki müsait olur bakarsınız şarkılar kısa racaplı nakaratları dinleyip 2002 yılını iyicehissetin ayoll :A :A :A

@xemrexxx hahah aa bu çocuk nerede acaba pazartesi akşamı gelirim demişti ama gelmemiş yılbasında nereye kaçtıkı ayoll :A :A :A

Bu arada çocuklar ben peteğin bu şarkısını başkası söylüyor sanıyordum yani mehmet ali erbilin aşkım aşkım dizisi vardı o dönemler koca bir yıl oradakı kız söylüyor diye biliyordum:A :A :A
bkVaWV.jpg
Tamam tamam hallederiz o 6 günde elbet bi ara. :A

yıldızım, kraliçem hande, biz safiye sultan, ilhan şeşen, musti, athena en iyiler gibi :D
@destere nez in en iyi olduğunu söylüyor @Çiğdem- ne diyorsun bu işe:A
Sakın ha ile Foolish Casanova'ya oy atmayan bizden değildir :A @destere @MEnes @Doğu
Tamam tamam hallederiz o 6 günde elbet bi ara. :A

folish kazanova
hoplayı ver çekirge

bu ikisini destekliyorum ama favorim hoplayıver çekirge şarkısıdır muhteşemmiş :)

@dosimosi @yader @vadikızı desteklerinizi bekliyoruz bir önceki yarışmada tarkan kazmasına oy verdiniz burda yakmayın bari :)

Sakın ha ve
folish kazanova
hoplayı ver çekirge

bu ikisini destekliyorum ama favorim hoplayıver çekirge şarkısıdır muhteşemmiş :)

@dosimosi @yader @vadikızı desteklerinizi bekliyoruz bir önceki yarışmada tarkan kazmasına oy verdiniz burda yakmayın bari :)
Foolish ve Sakın ha ya destek verecem zaten.
sevdiğim sarkılar

ya çekirge şarkısı nolacak hem belli sınır yokki onada oy atsan olmazmı ? :)
sen yeterki iste onada oy veririm 😉

okadar gömdün hala iyi niyetliyim şimdilik.
biraz uyuyayımda karar vermeliyim.
hayal kırıklığım daha ağır basıyor haberin olsun

sen yeterki iste onada oy veririm 😉

okadar gömdün hala iyi niyetliyim şimdilik.
biraz uyuyayımda karar vermeliyim.
hayal kırıklığım daha ağır basıyor haberin olsun

bu iyiliğin karşılıksız kalmaz bende senin hatrın için nez i destekleyeceğim :)