Müziğin Yolculuğu 7.Bölüm (2000 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
benim için özel şarkılar şuydu her yerde dinlediğim ilk okulda söylediğimiz şarkılar bunları yılın şarkısına gösterdim

Mustafa Sandal Tek Geçerim
Hakan Peker İllaki ve Karam
Hande Yener - Yalanın Batsın ne söylerdik bu şarkıyı @Forumdash

Burak Kut - Tahtalara Vur
Ayna - Çayımın Şekeri

bengü nerde çiğdem ?
niye orda doğuşu çıkarsan listede bengüyü koysan olmuyormu hem doğuş a @Doğu dan başka kimse oyda vermez
)

kızzz tamamen aynı şarkılara oy vermişiz bende çok severim hee

Ellerine sağlık @Çiğdem- Güzel liste olmuş. Oyumu Keskin Bıçak'tan yana kullansam da, Karam, Yalanın Batsın o yılın en çok ses getiren hitleriydi. Tek Geçerim ve Çayımın Şekeri de sevdiğim şarkılardan, ama listede Reyhan Karaca'nin Gidesim Gelmiyor şarkısını da gözlerim aramadı değil. O da baya sükse yapmıştı o yıl.

bengü nerde çiğdem ?
niye orda doğuşu çıkarsan listede bengüyü koysan olmuyormu hem doğuş a @Doğu dan başka kimse oyda vermez
)
hhahaha ayy öldün bengü bengü diye

ankete 18 kişi ekleniyor ibrahim tatlısesle bengüyü eklemedim ayrıca doğuş @sürgünüm ün en sevdiği şarkısıymış bu bir aaldatılma hikayesi yaşamış sanırım bu şarkının anısı onda çokmuş diye hatırlıyorum

Gece yatmadan yorumlarız kısmetse.

bak bengü olmayınca konun hit bile almıyor o kadarki kır saçlı @MEnes bile konuya uğramamış
)

Gece yatmadan yorumlarız kısmetse.
senlik doğuş var hepsini izleyipte kendini yorma bence
)

hahaha bengü konuda var ayrıdan bengü diyenlerinde oylarını sayıyorum @vadikızı da der 2 oyunuz var bengüye merak etme @destere

yorumunu mutlaka bekliyorum zaten birazda senin için buna emek harcıyorum @Bully

@Bully için özel proğram yapıyorsun öylemi? biz burda başçavuşun şeysimiyiz? biz niye yorum yapalımki çıktım konudan
)

Fena sayılmazmış şarkısı Musti'ninkine bin basar.
kadınların şarkısını hiç açmadın değilmi
) zevksizlikten öleceksin bir gün

hahahah aa yok @Bully en çok ilgi gösterenlerdendi

sende kaçıp gitmiştin hatırlıyorsan

Hadi yol al inşallah bir daha uğramazsın buralara.
Bu arada MusicSurvivor'a oy kullanmış mıydın, ona göre laf edeyim sana.

Sen Doğuş diyince bi göz atayım dedim
Kadınları da detaylı şekilde inceleyeceğim yatmadan

hahaha bengü konuda var ayrıdan bengü diyenlerinde oylarını sayıyorum @vadikızı da der 2 oyunuz var bengüye merak etme @destere

yorumunu mutlaka bekliyorum zaten birazda senin için buna emek harcıyorum @Bully
Merak etme en güzel ve detaylı şekilde yapacağım yorumumu
Sen bana özel etkinlik yaparsın da yalnız bırakır mıyım hiç seni

zaten konuyu senle hogathaya bıraktım kendisi açıkladı bully için proğram yaptım diyor? benim için bengüyü bile listeye eklemedi o kadar kıymetsiziz yanında, umarım reytingsizlikten kurur proğramları

@destere kıymetimi anlamıyor zaten çocuğu yarışmalarımda başkan olarak değerlendiriyorum daha ne yapayım ayoll tek ayrıcalık ona

burdada başkan olmam lazım bengününde listede olması lazım
zaten konuyu senle hogathaya bıraktım kendisi açıkladı bully için proğram yaptım diyor? benim için bengüyü bile listeye eklemedi o kadar kıymetsiziz yanında, umarım reytingsizlikten kurur proğramları
hahahah ayy 90lı yıllara en çok @Bully ilgi göstermişti oyüzden dedim yoksa şarkıları dinleyip yorum yapan herkes için yapıyorum tbikide senide yeterinde yarışmalarımda kayırıyorum oyüzden konuşturma beni istersen

benim anket düzenleme şeyim yokki ayoll @Bully sen anekti düzenleye biliyormusun isim değiştiremiyorum ben yanı

Tabii ki anlaşırsak halledemeyeceğimiz şey yok

Gökhan Türkmen'e yüksek vereceğinin sözünü versin yazayım ben niye karşılıksız iyilik yapayım ki o gıcığa
2 haftadır iyi veriyor zaten az sevmeye baslamısken inatlaşma bence

hem bana iyilik yapacaksın