Müziğin Yolculuğu 7.Bölüm (2000 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
benim için özel şarkılar şuydu her yerde dinlediğim ilk okulda söylediğimiz şarkılar bunları yılın şarkısına gösterdim :F :F :F

Mustafa Sandal Tek Geçerim
Hakan Peker İllaki ve Karam
Hande Yener - Yalanın Batsın ne söylerdik bu şarkıyı @Forumdash :A
Burak Kut - Tahtalara Vur
Ayna - Çayımın Şekeri

bengü nerde çiğdem ?
niye orda doğuşu çıkarsan listede bengüyü koysan olmuyormu hem doğuş a @Doğu dan başka kimse oyda vermez :))

benim için özel şarkılar şuydu her yerde dinlediğim ilk okulda söylediğimiz şarkılar bunları yılın şarkısına gösterdim :F :F :F

Mustafa Sandal Tek Geçerim
Hakan Peker İllaki ve Karam
Hande Yener - Yalanın Batsın ne söylerdik bu şarkıyı @Forumdash :A
Burak Kut - Tahtalara Vur
Ayna - Çayımın Şekeri

kızzz tamamen aynı şarkılara oy vermişiz bende çok severim hee:D:D

Ellerine sağlık @Çiğdem- Güzel liste olmuş. Oyumu Keskin Bıçak'tan yana kullansam da, Karam, Yalanın Batsın o yılın en çok ses getiren hitleriydi. Tek Geçerim ve Çayımın Şekeri de sevdiğim şarkılardan, ama listede Reyhan Karaca'nin Gidesim Gelmiyor şarkısını da gözlerim aramadı değil. O da baya sükse yapmıştı o yıl.

bengü nerde çiğdem ?
niye orda doğuşu çıkarsan listede bengüyü koysan olmuyormu hem doğuş a @Doğu dan başka kimse oyda vermez :))
hhahaha ayy öldün bengü bengü diye :F :F :F

ankete 18 kişi ekleniyor ibrahim tatlısesle bengüyü eklemedim ayrıca doğuş @sürgünüm ün en sevdiği şarkısıymış bu bir aaldatılma hikayesi yaşamış sanırım bu şarkının anısı onda çokmuş diye hatırlıyorum :F

hhahaha ayy öldün bengü bengü diye :F :F :F

ankete 18 kişi ekleniyor ibrahim tatlısesle bengüyü eklemedim ayrıca doğuş @sürgünüm ün en sevdiği şarkısıymış bu bir aaldatılma hikayesi yaşamış sanırım bu şarkının anısı onda çokmuş diye hatırlıyorum :F

bak bengü olmayınca konun hit bile almıyor o kadarki kır saçlı @MEnes bile konuya uğramamış :))

Gece yatmadan yorumlarız kısmetse. :A
senlik doğuş var hepsini izleyipte kendini yorma bence :))

hahaha bengü konuda var ayrıdan bengü diyenlerinde oylarını sayıyorum @vadikızı da der 2 oyunuz var bengüye merak etme @destere :F :F :F

yorumunu mutlaka bekliyorum zaten birazda senin için buna emek harcıyorum @Bully :bhr:

@Bully için özel proğram yapıyorsun öylemi? biz burda başçavuşun şeysimiyiz? biz niye yorum yapalımki çıktım konudan :))

Fena sayılmazmış şarkısı Musti'ninkine bin basar. :A
kadınların şarkısını hiç açmadın değilmi :)) zevksizlikten öleceksin bir gün :)

@Bully için özel proğram yapıyorsun öylemi? biz burda başçavuşun şeysimiyiz? biz niye yorum yapalımki çıktım konudan :))

hahahah aa yok @Bully en çok ilgi gösterenlerdendi :F

sende kaçıp gitmiştin hatırlıyorsan :A :A :A

Hadi yol al inşallah bir daha uğramazsın buralara. :A Bu arada MusicSurvivor'a oy kullanmış mıydın, ona göre laf edeyim sana. :A

Sen Doğuş diyince bi göz atayım dedim :A Kadınları da detaylı şekilde inceleyeceğim yatmadan :A

hahaha bengü konuda var ayrıdan bengü diyenlerinde oylarını sayıyorum @vadikızı da der 2 oyunuz var bengüye merak etme @destere :F :F :F

yorumunu mutlaka bekliyorum zaten birazda senin için buna emek harcıyorum @Bully :bhr:
Merak etme en güzel ve detaylı şekilde yapacağım yorumumu :bhr: :Z Sen bana özel etkinlik yaparsın da yalnız bırakır mıyım hiç seni :A

Hadi yol al inşallah bir daha uğramazsın buralara. :A Bu arada MusicSurvivor'a oy kullanmış mıydın, ona göre laf edeyim sana. :A

Sen Doğuş diyince bi göz atayım dedim :A Kadınları da detaylı şekilde inceleyeceğim yatmadan :A
zaten konuyu senle hogathaya bıraktım kendisi açıkladı bully için proğram yaptım diyor? benim için bengüyü bile listeye eklemedi o kadar kıymetsiziz yanında, umarım reytingsizlikten kurur proğramları :)

Merak etme en güzel ve detaylı şekilde yapacağım yorumumu :bhr: :Z Sen bana özel etkinlik yaparsın da yalnız bırakır mıyım hiç seni :A
@destere kıymetimi anlamıyor zaten çocuğu yarışmalarımda başkan olarak değerlendiriyorum daha ne yapayım ayoll tek ayrıcalık ona :A :A :A

burdada başkan olmam lazım bengününde listede olması lazım :)
zaten konuyu senle hogathaya bıraktım kendisi açıkladı bully için proğram yaptım diyor? benim için bengüyü bile listeye eklemedi o kadar kıymetsiziz yanında, umarım reytingsizlikten kurur proğramları :)
hahahah ayy 90lı yıllara en çok @Bully ilgi göstermişti oyüzden dedim yoksa şarkıları dinleyip yorum yapan herkes için yapıyorum tbikide senide yeterinde yarışmalarımda kayırıyorum oyüzden konuşturma beni istersen :A :A :A

benim anket düzenleme şeyim yokki ayoll @Bully sen anekti düzenleye biliyormusun isim değiştiremiyorum ben yanı :F

hahahah ayy 90lı yıllara en çok @Bully ilgi göstermişti oyüzden dedim yoksa şarkıları dinleyip yorum yapan herkes için yapıyorum tbikide senide yeterinde yarışmalarımda kayırıyorum oyüzden konuşturma beni istersen :A :A :A

benim anket düzenleme şeyim yokki ayoll @Bully sen anekti düzenleye biliyormusun isim değiştiremiyorum ben yanı :F
Tabii ki anlaşırsak halledemeyeceğimiz şey yok :A