Müziğin Yolculuğu 6.Bölüm (1999 Yılının En Hit 20 Parçası)

Aynen yukarda birkaç şarkı dışındaki videolara tıklamadım bile denmiş o kadar da değil ya haksızlık etmeye gerek yok. :D

Şimdi Serdar Ortaç - Bilsem ki sevilmez mi yani Serdar sevmeyenler bile Bilsem ki'yi seviyorlar. :F
aa tabi cnm bilsem ki bence en iyi slowu serdarın tamam yaz yağmuru falanda güzelde bilsem ki havası daha başka aa bu arada düne kadar vokali ebru gündeş yapıyor sanıyordum yaa dün araştıtırken öürendim onun olmadığını ve benim gibi bir çok kişinin olduğunuda gördüm bazı yorumlarda ebru sanan hahaha :F :F :F

aa tabi cnm bilsem ki bence en iyi slowu serdarın tamam yaz yağmuru falanda güzelde bilsem ki havası daha başka aa bu arada düne kadar vokali ebru gündeş yapıyor sanıyordum yaa dün araştıtırken öürendim onun olmadığını ve benim gibi bir çok kişinin olduğunuda gördüm bazı yorumlarda ebru sanan hahaha :F :F :F
Ayy kızın sesinin neresini benzettiniz Ebru'ya :A Ama Pınar Kobak'ın sesi de harika albüm falan yapılabilirmiş o kıza yazık olmuş. :D

Ebru da harika yorumluyor tabii Bilsem ki'yi Serdar'la zamanında baya düet yaptılar, şunu izle bir ara. :D

evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 94 yılından başlamış her yılın 20 hit parçasını sizlere sunuyorduk unuttuğumuz şarkıları hatırlıyorduk bilmediğimiz şarkıların farkına varıyorduk

en son 99 yılını verip 6.bölümle sezon finali yapmış gibi olmuştuk bayramdan sonra 2000'li yıllarla müziğin yolculuğuna devam edecez inş :Z

@destere @xemrexxx @Harunnn60 @tolgab @Forumdash @sürgünüm @Tzira @OzaN
@vadikızı @soo @Bully @Yiğitt @turkuazz @MayısKralı @MEnes
ne kadar sevindik harikasın :)) yani daha bir 16 yılımız daha var senden kurtulmak için :)
aslında yılları beş beş atlasan diyorum :))

ne kadar sevindik harikasın :)) yani daha bir 16 yılımız daha var senden kurtulmak için :)
akasya durağına bakarmısın

@Çiğdem- şansım yok bombasız dizi yazıyorum bodrum lisesi dizisi adındaki diziden şikayet aldığım için liseden bir arkadaşım şikayet etti admine bildirimleri bozdurdu ceza olarak bombalılarda gidiyor bombasızlarda gitmiyor

hahahah sen beni kırmazsın :bhr: 94 ve 95 yıllarına bakıp kaçmıştın yeni bölüm gelene kadar kalan 4 bölümede göz at bence günlük hem canın sıkılmaz :A

96 yılı
https://fav10.net/forum/threads/müziğin-yolculuğu-3-bölüm-1996-yılının-en-hit-20-parçası.257470/

97 yılı

https://fav10.net/forum/threads/müziğin-yolculuğu-4-bölüm-1997-yılının-en-hit-20-parçası.257636/

98 yılı
https://fav10.net/forum/threads/müziğin-yolculuğu-5-bölüm-1998-yılının-en-hit-20-parçası.257811/

99 yılıda bu konu zaten :A :A :A

bayramda tüm izlemediğim yılları tek tek izleyeceğim :) ama burda eleme yok puan yok hiç zevkli olmuyor :)

bayramda tüm izlemediğim yılları tek tek izleyeceğim :) ama burda eleme yok puan yok hiç zevkli olmuyor :)
bu oylama usulu değil cnm ama şöyle yapabiliriz ya anket ekleriz yeni bölümlere yılın şarkısı sizce hangisi diye yada 20 den 1 e akdar sıralayın sizin puanlara göre yılın şarkısını açıklıcam diyebilirim bir heyecan katabiliriz aslında evet :A

tşşk ederim @Harunnn60 güya 1 haftdır bu bölüme bakıcaktı sen sözünü tutuyorsun harun senden örnek alsın :A :A :A

bu oylama usulu değil cnm ama şöyle yapabiliriz ya anket ekleriz yeni bölümlere yılın şarkısı sizce hangisi diye yada 20 den 1 e akdar sıralayın sizin puanlara göre yılın şarkısını açıklıcam diyebilirim bir heyecan katabiliriz aslında evet :A

tşşk ederim @Harunnn60 güya 1 haftdır bu bölüme bakıcaktı sen sözünü tutuyorsun harun senden örnek alsın :A :A :A
Başım bağlı artık benim. :A O yüzden verdiğim sözleri unut.:A

Başım bağlı artık benim. :A O yüzden verdiğim sözleri unut. :A

Başım bağlı artık benim. :A O yüzden verdiğim sözleri unut. :A
20 den 1 e sıralama yapma konusuna ne diyorsun puanlara göre yılın şarkısı seçilir yada ankette yılın şarkısını seçeriz bir farklılık yenililik getirmiş olururz yeni bölümlere :A

Son düzenleme:
20 den 1 e sıralama yapma konusuna ne diyorsun puanlara göre yılın şarkısı seçilir yada ankette yılın şarkısını seçeriz bir farklılık yenililik getirmiş olururz yeni bölümlere :A
Uff güzel fikir ama 20 tane yapmak ve her hafta 20 tane ( azalmada yok ) insani baya uğraştırır. :/

Uff güzel fikir ama 20 tane yapmak ve her hafta 20 tane ( azalmada yok ) insani baya uğraştırır. :/
anket açarız bizde en çok oyu alan yılın şarkısı seçilir hem üyeleri yormaz zaten şarkıları dinleyenler top listesini sunuyorlar ankette herkes 1 tane sevdiği şarkıyı oylasa yeter @destere :A :A :A hadi ben kaçıyorum çarşamba akşamı görüşürüz büyük ihtimalle :F

anket işi harika olur heyecan katmak şart böyle çok kuru kalıyor konu :))

anket açarız bizde en çok oyu alan yılın şarkısı seçilir hem üyeleri yormaz zaten şarkıları dinleyenler top listesini sunuyorlar ankette herkes 1 tane sevdiği şarkıyı oylasa yeter @destere :A :A :A hadi ben kaçıyorum çarşamba akşamı görüşürüz büyük ihtimalle :F
görüşürük davet etmeden kaçıyorsun yine :) fındık toplayalım diye aldatıp yüzüstü bırakmak yakışıyormu sana şimdi :)

evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 94 yılından başlamış her yılın 20 hit parçasını sizlere sunuyorduk unuttuğumuz şarkıları hatırlıyorduk bilmediğimiz şarkıların farkına varıyorduk :clapping:

en son 99 yılını verip 6.bölümle sezon finali yapmış gibi olmuştuk bayramdan sonra 2000'li yıllarla müziğin yolculuğuna devam edecez inş :Z

@destere @xemrexxx @Harunnn60 @tolgab @Forumdash @sürgünüm @Tzira @OzaN
@vadikızı @soo @Bully @Yiğitt @turkuazz @MayısKralı @MEnes
Gel gel Hande'min listelere damga vurdugu yıllara gel yehuuu:oley: