Herkese 98 yılından merhabalar ilk 4 bölümümüze destek olup her konuda yazmaya çalışan
@OzaN @xemrexxx @sürgünüm @Tzira @Harunnn60 @vadikızı @soo @Bully @Yiğitt @turkuazz @Forumdash @tolgab @destere çok teşekkürler desteğiniz devam eder inş bu güzel yeni bölümle
Mahsun Kırmızıgül - Yıkılmadım : Kral Tv Ödüllerinde yılın şarkısı seçilirken, yıla büyük damga vurdu. Yıkılmadım yılın en çok satan albümü olurken Mahsunda Arabesk Erkek ödülünü aldı.
Mustafa Sandal - Aya Benzer : Mustinin araba'dan sonra 90lı yıllarda çıkardığı en büyük 2.hit parçasıdır. Mustinin dansları taklit edilirken 1 elini göğsünde tutup diğer eliyle göğsünü ovalama hareketi büyük ses getirmiştir. Kral Tv Ödüllerinde 2.kez Pop Erkek seçilirken, şarkıda en iyi Beste ödülünü almıştır.
Ayna - Sen Unutma Beni : 2.Albümüylede büyük ses getiren Ayna Kral Tv Ödüllerinden en iyi söz ödülünü almayı başarmış. Sen Unutma Beni , Ayna'nın en unutulmaz şarkılarından olmuştur.
Serdar Ortaç - Mutsuzsun : 3.Albümü olan Gecelerin Adamı'nın en önemli şarkılarından olan Mutsuzsun şarkısı büyük ilgi görmüş, klibte Ebru Gündeş oynarken, Serdar, Altın Kelebek Ödülünü almıştır.
Atilla Taş - Ham Çökelek : Şarkıcı Kral Tv Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Erkek Ödülünü almıştır. Ham Çökelek 98 yılının en çok konuşulan şarkılarından olmuştur.
Sezen Aksu - Tutuklu : Albümde ilk kliplenen şarkı olmuş, şarkının klip yönetmenliği Yannick Saillet tarafından yapılmış, Aksu, dans eden erkek ve teknede yalnız oturan adam figürlerine yer verilmiştir.
Burcu Güneş - Aşk Yarası : Gündeşin ilk albümünün önemli şarkılarından olmuş, şarkıcı Kral Tv Ödüllerimde En İyi Çıkış Yapan Kadın dalında yarışma başarısı göstermiştir.
Ayna - Akdeniz : Kral Tv Ödüllerinde Akdeniz şarkısıyla en iyi Grup ödülünü almışlardır.
Ebru Gündeş - Sen Allah'ın Bir Lütfusun : Kral Tv Ödüllerinde Türk Sanat Müziği Kadın ödülünü almıştır.
Hülya Avşar - Aradın mı ? : Serdar Ortaç şarkısı olup, yılın en çok dinlenen şarkılarından olmuştur.
Gülşen - Yiğidim : Hakkı Yalçın ve Mahsun Kırmızıgül'e it olan şarkıyla Gülşen Kral Tv Ödüllerinde Pop Kadın dalında yarışma başarısı göstermiştir.
Teoman - Gemiler : 2.Albümüylede ses getiren Şarkıcının en önemli şarkılarından olmuştur.
Kıraç - Talihim Yok Bahtım Kara : İlk albümünün büyük ses getiren şarkılarından olmuştur.
Ayşe - Gör Bak : Farklı tarzıyla Değişik klibiyle büyük ses getiren şarkıcı, Kral Tv Ödüllerinde En iyi Çıkış Yapan Kadın dalında yarışmış, şarkı Kral Tv Pop 20'de liste başı olmayı başarmıştır.
Yonca Evcimik - Tatlı Kaçık : Yenİ tarzıyla 7.albümünü çıkaran Evcimik tekrar en iyi olmayı başarmış. Kral Tv Ödüllerinde Pop Kadın ödülü almıştır.
Emre Altuğ - İbret- i Alem : Kral Tv Ödüllerinde En iyİ Çıkış Yapan Erkek dalında yarışmıştır.
Çelik - Veda Etmem : Çelik 98 yılında'da Veda Etmem ile başarısını sürdürmeye devm etmiştir.
Demet Sarıoğlu - Allah Görür : Klibin çekiminde Demet'i uçurum kenarında gören bir kişi jandarmaya ihbar etmiş, Jandarma olaya müdahale etmiştir, ancak Demet klib çekildiğini söylemiştir.
Yaşar - Sebepsiz Fırtına : şarkı 98 yılının en önemli şarkılarından olmayı başarmıştır.
Bora Öztoprak - Başıma Bela mısın ? : 3.Albümünün ve 98 yılının önemli şarkılarındandır.
Son düzenleme: