hhaaahha aa hiç yakışmadı sana @mrt-06 ı gibi kızmak ayoll😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡
hhaaahha aa hiç yakışmadı sana @mrt-06 ı gibi kızmak ayoll😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡
YILIN ŞARKISI ÖDÜLLERİNDE
Altın Kelebek Ödüllerinde Serdar Ortaç - Dansöz
Kral Tv Müzik Ödüllerinde Demet Akalın - Afedersin
LİSTEMİZDE OLUPTA DİĞER ÖDÜL ALANLAR
Kral tv Ödülleri : En iyi Pop Kadın - Demet Akalın
Altın Kelebek : En İyi Kadın Solist - Demet Akalın
Altın Kelebek : En İyi Erkek Solist - Serdar Ortaç
Kral tv Ödülleri : En iyi Grup - Hepsi
Kral tv Ödülleri : En iyi Rock Erkek - Barış Akarsu
Kral tv Ödülleri : En İyi Arabesk/ Fantazi Erkek - İsmail Yk
Kral Tv Ödülleri : En iyi çıkış yapan erkek - Murat Boz
Altın Kelebek : En iyi çıkış yapanlar - Emre Aydın / Murat Boz
Altın Kelebek : Başarı Ödülü - Kenan Doğulu ve Yılın Klibi Çakkıdı
bak ben herkesten önce oylarımı kullandım en azından hogathaya saygımız var @Doğu yine kullanmamış hadi onu geç @MEnes bile seni dikkate almamış heleki çok sevdiğin topaç kardeşin @mrt-06 hiç görünürde yok
Benim aklimda sadece bir isim varbak ben herkesten önce oylarımı kullandım en azından hogathaya saygımız var @Doğu yine kullanmamış hadi onu geç @MEnes bile seni dikkate almamış heleki çok sevdiğin topaç kardeşin @mrt-06 hiç görünürde yok
@dosimosi yi biliyoruz, en son gelir tam benim adayım kazanacakken benim nefret ettiğim rakibe oy verir onu ezberledim artık art niyetli isveçli![]()
hhahah evet oylamayanlara bir etiket yapalımbak ben herkesten önce oylarımı kullandım en azından hogathaya saygımız var @Doğu yine kullanmamış hadi onu geç @MEnes bile seni dikkate almamış heleki çok sevdiğin topaç kardeşin @mrt-06 hiç görünürde yok
@dosimosi yi biliyoruz, en son gelir tam benim adayım kazanacakken benim nefret ettiğim rakibe oy verir onu ezberledim artık art niyetli isveçli![]()
Gel gel survivoru izle çok heyecanlı oyunhhahah evet oylamayanlara bir etiket yapalım![]()
![]()
![]()
@tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60@MEnes @Doğu @turkuazz @denizz19 @sokak sanati @MasacRE- @kevinspacey
@MEnes
Onlar simdi bu sarkida paylasim icin pusudalarGel gel survivoru izle çok heyecanlı oyun![]()
Onlar simdi bu sarkida paylasim icin pusudalar![]()
televizyon kapalı durur yinede onlara bakmam ayollGel gel survivoru izle çok heyecanlı oyun![]()
Cuma günü totali alınca cumartesi mecburen izleyeceksin amatelevizyon kapalı durur yinede onlara bakmam ayoll![]()
![]()
![]()
ayy önce 2.olsunda ondan sonraCuma günü totali alınca cumartesi mecburen izleyeceksin ama![]()
bu sefer koridoru destekliyorumBenim aklimda sadece bir isim varseninki kim ?
ben geçen erken kullandim oy
Tamam senin için seçerimbu sefer koridoru destekliyorum![]()
bari yalan söyleme çok ayıp? hiç yakıştıramadım sanaTamam senin için seçerim
sectim demedim secerim dedim. Ben daha oy kullanmadim ve Eylemede verecem oy.bari yalan söyleme çok ayıp? hiç yakıştıramadım sanaorda koridora kimlerin oy verdiği net bir şekilde gözüküyor aralarında sen yoksun
![]()
harikasın zaten öylesine söylemiştim senin sözünden duracağına eminimsectim demedim secerim dedim. Ben daha oy kullanmadim ve Eylemede verecem oy.
Ben bos yere söz vermem ve söz verincede yerine getiririm
haha o konuda söz veremem,. Ismail YK olacak hem seninki öne gecmez belli yaniharikasın zaten öylesine söylemiştim senin sözünden duracağına eminimyalnız rakiplere oy atma
mesela ismail yk ile sarı laleler önde gibi onları pas geçmen lazım
![]()
serdar ortaç , hepsi ve eylem in birinci olma şansı var amahaha o konuda söz veremem,. Ismail YK olacak hem seninki öne gecmez belli yani
oylarken degerlendirecem ona göre yön degistirebilirim 😉serdar ortaç , hepsi ve eylem in birinci olma şansı var ama![]()