Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Deniz zamanında açamayınca o açtı işte, Deniz'in de izni vardı sanırım
Ama Deniz oylamayı ben başlatacam demişti sanırım, bu yüzden konuyu onun üzerine geçirmem gerekti yeniden
Kaan değil diğer kodminin işi bu.s.s
ben olayı bilmiyorum eğer umut sen oylama zamanı konuyu vericeğin yönünde anlaşmıssan normali olmuş ama sana bu haftayı tamamıyla sen sun diyip elinden alınmıssa 1 günlük emeğine haksızlık olmus ama emeğe bukadar önem veren @mrt-06 ciddi şekilde bu haksızlığı sana yapmaz diye düşünüyorum

Sen iki durumda da bana destek ol. Konumu almamaları lazımdı yine de.

Sen iki durumda da bana destek ol. Konumu almamaları lazımdı yine de.
ben diyeceğimi dedim ayoll ne düşünürsem onu söylerim anlaşman oy zamanı konuyu vericeğin üzereyse @mrt-06 ile @Bully haklı ama tamamıyla sen sun denildiyse sen haklısın
mahkeme bitmiştir masaya tokmak yerine okalvamı vurayım

Kaan alakasız onu karıştırma ama yine de emek vermiş deyip alınmamalıydi..

Ya sen Umut'un dediklerine ne bakıyon, ortalığı karıştırmaktan zevk alan birisi kendisi

Deniz Umut'a oylamayı başlatma izni vermedi, yoksa emeğini göz önünde bulundurup konuyu kendisinde bırakabilirdik

Kaan alakasız onu karıştırma ama yine de emek vermiş deyip alınmamalıydi..
Ya sen Umut'un dediklerine ne bakıyon, ortalığı karıştırmaktan zevk alan birisi kendisi

Deniz Umut'a oylamayı başlatma izni vermedi, yoksa emeğini göz önünde bulundurup konuyu kendisinde bırakabilirdik
konuyu kaan vermiş sanırım ben ona kızdın sandım
ozaman @mrt-06 ya kızgınsın ama emeğe çok önem verir atacan ayoll foruma geldiğinde öpüşüp barışın bence sizin kırgınlık döneminizi tekrar görmek istemiyorum çok sevimsiz olyuorsunuz

Ne çok yakışıyor sana irlandalılık pis..s.s

Yok küs değilim zaten o kadar değil sadece programlarına gelmiyorum bu hafta.