Deniz zamanında açamayınca o açtı işte, Deniz'in de izni vardı sanırımBu çocuk doğruyumu söylüyor @Bully
Deniz zamanında açamayınca o açtı işte, Deniz'in de izni vardı sanırımBu çocuk doğruyumu söylüyor @Bully
Deniz zamanında açamayınca o açtı işte, Deniz'in de izni vardı sanırımAma Deniz oylamayı ben başlatacam demişti sanırım, bu yüzden konuyu onun üzerine geçirmem gerekti yeniden
ben olayı bilmiyorum eğer umut sen oylama zamanı konuyu vericeğin yönünde anlaşmıssan normali olmuş ama sana bu haftayı tamamıyla sen sun diyip elinden alınmıssa 1 günlük emeğine haksızlık olmus ama emeğe bukadar önem veren @mrt-06 ciddi şekilde bu haksızlığı sana yapmaz diye düşünüyorumKaan değil diğer kodminin işi bu.s.s
ben olayı bilmiyorum eğer umut sen oylama zamanı konuyu vericeğin yönünde anlaşmıssan normali olmuş ama sana bu haftayı tamamıyla sen sun diyip elinden alınmıssa 1 günlük emeğine haksızlık olmus ama emeğe bukadar önem veren @mrt-06 ciddi şekilde bu haksızlığı sana yapmaz diye düşünüyorum
Ya sen Umut'un dediklerine ne bakıyon, ortalığı karıştırmaktan zevk alan birisi kendisiben olayı bilmiyorum eğer umut sen oylama zamanı konuyu vericeğin yönünde anlaşmıssan normali olmuş ama sana bu haftayı tamamıyla sen sun diyip elinden alınmıssa 1 günlük emeğine haksızlık olmus ama emeğe bukadar önem veren @mrt-06 ciddi şekilde bu haksızlığı sana yapmaz diye düşünüyorum
Kaan alakasız onu karıştırma ama yine de emek vermiş deyip alınmamalıydi..
konuyu kaan vermiş sanırım ben ona kızdın sandımYa sen Umut'un dediklerine ne bakıyon, ortalığı karıştırmaktan zevk alan birisi kendisi
Deniz Umut'a oylamayı başlatma izni vermedi, yoksa emeğini göz önünde bulundurup konuyu kendisinde bırakabilirdik
Ya sen Umut'un dediklerine ne bakıyon, ortalığı karıştırmaktan zevk alan birisi kendisi
Deniz Umut'a oylamayı başlatma izni vermedi, yoksa emeğini göz önünde bulundurup konuyu kendisinde bırakabilirdik
konuyu kaan vermiş sanırım ben ona kızdın sandımozaman @mrt-06 ya kızgınsın ama emeğe çok önem verir atacan ayoll foruma geldiğinde öpüşüp barışın bence sizin kırgınlık döneminizi tekrar görmek istemiyorum çok sevimsiz olyuorsunuz
aaa tama m ozaman cnm ciddi birşey yoksa önemli değilNe çok yakışıyor sana irlandalılık pis..s.s
Yok küs değilim zaten o kadar değil sadece programlarına gelmiyorum bu hafta.
aaa tama m ozaman cnm ciddi birşey yoksa önemli değil
hhaha sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap ayoll
Burada kal gelmeO kim ki benim yerimi dolduracak. İkisi de kaybeden hatta forum kaybeder o kadar diyorum.
Yok gelmeKonuyu üzerime yap geleyim.
20:00 dan sonra gelebilirsem ben seni yalnız bırakmam cnm
20:00 dan sonra gelebilirsem ben seni yalnız bırakmam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?