- Reaksiyon puanı
- 59,173
- Puanı
- 1,060
Ay amma sık boğaz ettin be cadı kaçıyoruz sanki. ssaaa bu arada @Bully @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı yorum yapıcaktınız hani yorumlar nerede 😵😵😵
Ay amma sık boğaz ettin be cadı kaçıyoruz sanki. ssaaa bu arada @Bully @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı yorum yapıcaktınız hani yorumlar nerede 😵😵😵
Bu gece geliyooor.aaa bu arada @Bully @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı yorum yapıcaktınız hani yorumlar nerede 😵😵😵
senin yorumların önemli benim içinAy amma sık boğaz ettin be cadı kaçıyoruz sanki. ss
Şimdi kalbimi çaldın işte en kısa zamanda geliyor yorumsenin yorumların önemli benim için
tşşk ederim beğenmene sevindimEmeklerine sağlık @Çiğdem- çok güzel bir liste olmuş ben 94 yılında doğdum gerçi ama yüzde 90'ını biliyormuşum bunların Neyse Top20 listemi yapayım ben.
1) Tarkan - Hepsi Senin mi? (Şıkıdım)
2) Serdar Ortaç - Karabiberim
3) Tarkan - Kış Güneşi
4) Burak Kut - Benimle Oynama
5) Yıldız Tilbe - Delikanlım
6) Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
7) Yonca Evcimik - Bandıra Bandıra
8) Demet Sağıroğlu - Kınalı Bebek
9) Sertab Erener - Sevdam Ağlıyor
10) İbrahim Tatlıses - Haydi Söyle
11) Mustafa Sandal - Bu Kız Beni Görmeli
12) Kenan Doğulu - Sımsıkı Sıkı Sıkı
13) Bendeniz - Ya Sen Ya Hiç
14) Soner Arıca - Vefasız
15) Nazan Öncel - Geceler Kara Tren
16) Emrah - Sevdim mi Tam Severim
17) Nilüfer - Eğrisi Doğrusu
18) Ferdi Tayfur - Fadime'nin Düğünü
19) Asya - Vurulmuşum Sana
20) Nalan - Tutmayın Beni
Merakla bekliyoruz Çiko.ilk bölümümüzde yeterli ilgiyi gösterenlere teşekkürler yarın salı günü yani yine gün içinde bu sefer 1995 yılına zaman yolculuğu yaptırıcam sizleri zaman makinasını icaat ettik birbirinden güzel 20 hit parçayı sizler için derledim umarım beğenirsiniz saati belli olmaz bu arada forumda olmadığı için göremeyen @Felon 1994 yılının 20 hit parçasına istersen göz atabilirsin 😉😉😉
@xemrexxx @Billy Kane @tolgab @destere @DarkLeqenD @Harunnn60 @OzaN @Bully
@EFE UYSAL @MEnes @Yiğitt @cevaa @turkuazz @Forumdash @Aserat @Maskeli Fedai @sürgünüm @vadikızı @papuleoo @Tzira @Doğu @soo @-potterhead-
tam zamanında yaptın vlla cnm 95 yılıda birazdan gelecek son ayarlamaları yapıyorum mustiyi 2.sıraya alman güzelbende listemi yapayım benim ilk sıramda
1.burak kut benimle oynama
2.mustafa sandal bu kız beni görmeli
3.yıldız tilbe delikanlım
4.soner arıca vefasız
5.bendeniz yan sen ya hiç
6.demet sağıroğlu arnavut kaldırımı
7.tarkan şıkıdım
8.serdar ortaç karabiberim
9.yonca evcimik bandıra bandıra ye beni
10.tarkan kış güneşi
11.sertab erener sevdam ağlıyor
12.demet sağıroğlu kınalı bebek
13,ibrahim tatlıses haydi söyle
14.kenan doğulu sıkı sımsıkı
15.nalan tutmayınbeni
benimde listem böyle ah ne şarkılardı be
tam zamanında yaptın vlla cnm 95 yılıda birazdan gelecek son ayarlamaları yapıyorum mustiyi 2.sıraya alman güzel