yavaş yavaş gelecez cnm1997 yılını merak ediyorum ben.
yavaş yavaş gelecez cnm1997 yılını merak ediyorum ben.
ayy vlla bu konuyu açtıktan sonra şarkılara tekrar bakarken kınalı bebek dilime dolandı benimde gün boyuncaSertab Erener'i Sevdam Ağlıyor ve Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek ve Arnavut Kaldırımları çok çok başkadır benim için
Karabiberim, Bandıra Bandıra, Bu kız beni görmeli Benimle oynama şarkılarıyla parti yapılırdıçılgınlar gibi delice öyle kopardık@Çiğdem-
Kınalı Bebek klibiyle de şahanedirayy vlla bu konuyu açtıktan sonra şarkılara tekrar bakarken kınalı bebek dilime dolandı benimde gün boyunca
nilüferin eğrisi doğrusu şarkısıda aynı şekilde dilime dolandı
Nostalçi Kraliçesi
--------------------------
Nilüfer - Eğrisi Doğrusu = 10 puan
Demet Sağıroğlu - kınalı bebek = 9 Puan
Yıldız Tilbe - Delikanlım = 8 puan
Sertap Erener - Sevdam ağlıyor = 7 puan
Demet Sağıroğlu - Kaldırım mühendisi = 6 puan
Bendeniz- Ya sen Ya Teyzen - = 5 puan
Nazan Öncel - Geceler kara fatma = 4 puan
Asya - Vurulmuşum sana = 3 puan
Yonca Evcimik - bana bandırıver = 2 Puan
Nalan-- Tutma Beni - 1 puan
Nostalji LALESİ
--------------------------------
Ferdi Tayfur - Fadimenin gügümleri - 10 puan
Serdar Ortaç - Karabiberim = 9 puan
Tarkan - kış güneşi = 8 puan
Mustafa Sandal - Bu Kız Beni Sevmeli = 7 puan
Soner Arıca - vefalı = 6 puan
Kenan Doğulu - sımsıkısıkısıkısıktı = 5 puan
Tarkan - hepsi seninmi, yoksa yarısı başkasınamı ait = 4 puan
İbrahim Tatlıses - hadi süle = 3 puan
Emrah - sevdimmi acıkırım = 2 puan
Burak Kut- Benimle oynaş = 1 puan
evet arkadaşlar nostalji oylaması başlamıştır? yukardaki örnekte olduğu gibi kadınları ve erkekleri şarkıların kalitesine göre ayrı ayrı 10 dan aşağı doğru puanlıyoruz? yarışma sonucu nostalji kraliçesi ve nostalji lalesi seçilecek birinci gelen şarkıcı ve şarkı ismi belirlenecektir bu şekilde....
duyduk duymadık demeyin bazı arkadaşları etiketleyeyim onlar diğer arkadaşlara haber versin)
@Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @Doğu @MEnes @vadikızı @turkuazz @MayısKralı @EnveR @dosimosi @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @cookies @Bully @denizz19 @OzaN
Kınalı Bebek iyidir. Sertap Erener'in şarkısı da güzeldir.eee birkaç en sevdiğiniz şarkılardan bir bahsedin bakalım konudakı hangi şarkıları en çok seviyorsunuz yada sevdiniz
demet 94 yılına klib anlamında damga vurmuştu zaten kliblerde 90lı yıllara yön veren kişi olmuştu arnavut kaldırımıda kınalı bebekte klipelrde öncülük yaptı diyebilirizKınalı Bebek klibiyle de şahanedir
oylama yok cnm şarkılara bakıp yorum yapıcaksın okadar yıl yıl hit olan şarkıları paylaşıyorum sevdiğin şarkıları sende söyle bakalım bu konudakıne zamana kadar sürecek bu😉
demet 94 yılına klib anlamında damga vurmuştu zaten kliblerde 90lı yıllara yön veren kişi olmuştu arnavut kaldırımıda kınalı bebekte klipelrde öncülük yaptı diyebiliriz
yalnız mustafa sandal öyle şarkılar vermişki adam 90lı yıllarda hit olan şarkıların yarısına imza atmış bu bölümde bandıra bandıra vardı diğer bölümlerde yine imzası olduğu şarkılar gelicek tam anlamıyla 90lı yılları ele geçirmiş adam
oylama yok cnm şarkılara bakıp yorum yapıcaksın okadar yıl yıl hit olan şarkıları paylaşıyorum sevdiğin şarkıları sende söyle bakalım bu konudakı
Yaşını belli ediyorsun aman dikkat.Sertab Erener'i Sevdam Ağlıyor ve Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek ve Arnavut Kaldırımları çok çok başkadır benim için
Karabiberim, Bandıra Bandıra, Bu kız beni görmeli Benimle oynama şarkılarıyla parti yapılırdıçılgınlar gibi delice öyle kopardık@Çiğdem-
Çok hinsinYaşını belli ediyorsun aman dikkat.
ben 3 yaşındaydım 94 yılındaÇok hinsinbelki çocuktum? Belki de deli gençlik çağımdınasıl hesapladın. Konuyu açan @Çiğdem- çok daha yaşını belli ediyor
Bandıra bandıra şarkısı çalmiştir doğum günündeben 3 yaşındaydım 94 yılında
Bandıra bandıra şarkısı çalmiştir doğum gününde
bilinçli şarkıcı takip ettiğimi hatırlamıyorum ama 94 yılından şıkıdım şarkısını duyduğumuzu izlediğimi hatırlıyorum hayal mayalBandıra bandıra şarkısı çalmiştir doğum gününde
Şuan number one da musti var açıp keyifine devam edebilirsinbilinçli şarkıcı takip ettiğimi hatırlamıyorum ama 94 yılından şıkıdım şarkısını duyduğumuzu izlediğimi hatırlıyorum hayal mayalbilinçli şekilde ise 5 yaşında 96 yılında araba şarkısını keyifle dinleyip oynadığımı biliyorum 20 yıldırda hala musticiyim zaten
şarkıları dinledik yeter benceaaa bu arada @Bully @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı yorum yapıcaktınız hani yorumlar nerede 😵😵😵
en sevdiklerinden bahset biraz az katkınız olsunşarkıları dinledik yeter bence
benimle oynamaen sevdiklerinden bahset biraz az katkınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?