Müthiş Bir Dizi Geliyor! Star TV'de Galip Tekin İmzalı Dizi Ses Getirecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Farklı dizilerle izleyici buluşturan Star Tv'nin yeni bir dizi hazırlığında olduğu iddia ediliyor.
Edinilen bilgiye göre Galip Tekin'in karikatürlerinden uyarlanacak olan bu yeni dizide, üniversiteli bir seri katilin hikayesi anlatılacak.
Bilindiği üzere ABD'de yayınlanan Dexter dizisinde Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama örnekleri analizcisi olarak çalışan, geceleri seri katile dönüşen Dexter Morgan'ı hikayesi büyük yankı bulmuştu. Dizi konusu itibariyle Dexter'ı andırıyor.
Galip Tekin'in yeni dizisinin adının Profesyonel olacağı söyleniyor. Dizide Başak Köklükaya ve Ahmet Rıfat Şungar'ın bir araya geleceği de gelen bilgiler arasında.

Tutmaz böyle abartılı tanıtım ve farklı olma cabaları sudan bikmis balıklar ve hayatımın rolü normal diziler ve tuttu gibi
absürt komedi 45 dakika 16 bölüm diye yapıldı reklamları tutmadılar başka dizileri star tv nin

muhtesem ! galip tekinin muhtesem hayal gucu ile basarılı bir yapım olucagını dusnuyorum. artık farklı diziler gerek. bunun icinde Star Tv Forever

Galip Tekin'e güveniyorum. İyi bir iş olur büyük ihtimal. Fakat Dexter izledikten sonra başka bir seri katil dizisini sevebileceğimi sanmıyorum. :):)

Galip Tekin'e güveniyorum. İyi bir iş olur büyük ihtimal. Fakat Dexter izledikten sonra başka bir seri katil dizisini sevebileceğimi sanmıyorum. :):)

birde dexter 12 bolum ile sezon finali yapıyor ve yeni bir cinayet konusu ortaya cıkıyor. turkiyede 45-50 bolumle nasıl olucak bu is acıkcası merak ediyorum :D