Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,616
Reaksiyon puanı
62,939
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Müslüm Gürses'in Hayatı Film Oluyor!

Müslüm-Gürses-2.jpg


Türk müziğinin başarılı sanatçılarından biri olan Müslüm Gürses'in hayatı beyazperdeye taşınıyor.

Yapımcılığını Dijital Sanatlar'ın, yönetmenliğini ise Ketche'nin üstleneceği filmde Gürses'i Timuçin Esen, hayat arkadaşı Muhterem Nur'a da Zerrin Tekindor hayat verecek. Kadrosunda Bergüzar Korel, Güven Kıraç ve Erkan Can'ın da yer alacağı filmin senaryosunu ise ünlü yazar Hakan Günday kaleme alacak.

Öte yandan Nur filme destek olduğunu şu sözlerle açıkladı:
"Müslüm'ün filminin ben hayattayken çekilecek olmasından dolayı çok ama çok mutluyum. Oyuncu seçimlerine hiç karışmadım. Zaman geçiyor, film bir an önce çekilsin yeter. Müslüm'ü canlandıracak olan Timuçin Esen çok iyi bir oyuncu. Rolün altından başarıyla kalkacağına inanıyorum. Çok doğru bir tercih olmuş. Zerrin Tekindor da çok güçlü bir oyuncu. Bana çok benzemiyor ama zaten illa çok benzemesi de gerekmiyor. Takdir ettiğim asil bir kadın. Bütün film ve dizilerini izledim. Rolü de çok güçlü oyuncu olduğu için yönetmen ona vermiştir. Kendisine başarılar diliyorum. Filmin çok başarılı olacağına inanıyorum ve tam destek veriyorum."

Nur, film vizyona girdikten bir yıl sonra hayatının dizi olarak çekileceğini de belirtirken kendisini canlandıracak oyuncuların Beren Saat, Özgü Namal, Gökçe Bahadır, Nurgül Yeşilçay ve Funda Eryiğit gibi isimler arasından seçilmesini istediğini açıkladı.
Orijinal formatta oku
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Film güzel olur ama diziyi bilemedim. Dizi de bir sezonluk, süresi kısa şekilde yapabilirler. Ay Yapım'dan böyle bir adım beklerim, bu diziyi en kaliteli yaparsa o yapar. :)