Müslüm Baba Ve Polat Alemdar Düeti-Haydar Haydar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Bir tarafta Müslüm baba diğer tarafta Polat Alemdar..
İşte o unutulmaz anlar
Nur içinde yat Müslüm baba seni unutmayacağız..

bunu dinleyipte efkarlanmamak elde değil be aga

ayyyyy canlı performans türkü söyleyen necati şaşmazla konuşmasıyla dalga geçenler gerçekten çok komik adamın gezi parkından dalga geçiyorlar ama çoğu şarkıcı canlı performans söylemekten çekiniyorken necati şaşmaz bundan hiç çekinmeden iyi performansta gösteriyor :D

ayyyyy canlı performans türkü söyleyen necati şaşmazla konuşmasıyla dalga geçenler gerçekten çok komik adamın gezi parkından dalga geçiyorlar ama çoğu şarkıcı canlı performans söylemekten çekiniyorken necati şaşmaz bundan hiç çekinmeden iyi performansta gösteriyor :D
abla adam canlı performasla söylüyo onun kadar cesaretli sanatçı bile yok alayı kasetten söylüyo düşün :D

abla adam canlı performasla söylüyo onun kadar cesaretli sanatçı bile yok alayı kasetten söylüyo düşün :D
ben bilgisayar prgolamcılığı okudum için biliyorum şarkıcıların sesiyle oynayan meslek var bilgisayar dalında adını unuttum şimdi o mesleği yapanlar şarkıcıların kaset kayıtlarında sesleriyle oynayıp güzel bir hale getiriyorlar :D
oyüzden mesala bir şarkıcı canlı söyleyince sesi çok tuhaf geliyorya kasettekiyle aynı değil gibi bu yüzden öyle oluyor gerçek sesinde iş olmadığı için :D