Gece Gece yüreğimi dağladın.Rakı sofrasında lar herhalde....Bir tarafta Müslüm baba diğer tarafta Polat Alemdar..
İşte o unutulmaz anlar
Nur içinde yat Müslüm baba seni unutmayacağız..
abla adam canlı performasla söylüyo onun kadar cesaretli sanatçı bile yok alayı kasetten söylüyo düşünayyyyy canlı performans türkü söyleyen necati şaşmazla konuşmasıyla dalga geçenler gerçekten çok komik adamın gezi parkından dalga geçiyorlar ama çoğu şarkıcı canlı performans söylemekten çekiniyorken necati şaşmaz bundan hiç çekinmeden iyi performansta gösteriyor![]()
ben bilgisayar prgolamcılığı okudum için biliyorum şarkıcıların sesiyle oynayan meslek var bilgisayar dalında adını unuttum şimdi o mesleği yapanlar şarkıcıların kaset kayıtlarında sesleriyle oynayıp güzel bir hale getiriyorlarabla adam canlı performasla söylüyo onun kadar cesaretli sanatçı bile yok alayı kasetten söylüyo düşün![]()
aga sizide efkarlandırdım kusura bakmayınGüzel gelde efkarlanma
İyi geldi be aga arada efkarlanmak iyidiraga sizide efkarlandırdım kusura bakmayınof of
![]()
aynen her zaman gül eğlen nereye kadar arada bir efkarlanmakta lazım ben biraz efkarlanayım youtube da takılimİyi geldi be aga arada efkarlanmak iyidir