Müjde Ar'ın Bir Filmi Daha Dizi Oluyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,960
Puanı
1,061
Metin Kaçan'ın romanından sinemaya aktarılan Ağır Roman şimdi de dizi film oluyor..

Başrollerini Okan Bayülgen, Müjde Ar, Mustafa Uğurlu, Savaş Dinçel, Küçük İskender ve Burak Sergen paylaştığı 1996 yapımı film izlenme rekorları kırmıştı..

Ağır Roman sinemadan sonra şimdi de televizyonda dizi film oluyor..

Star'da yayınlanacak dizide başrolleri kimin paylaşacağı ise henüz belirlenmedi.. Yapımcı firmanın cast arayışına girdiği öğrenildi.

Kabul edecek oyuncularla anlaşırlar. Ücret azalır ama çalışma süresi de azalır.

Ben şahsen günde 16 saat çalışıp 5000 TL almaktansa 8 saat çalışıp 2500 TL almayı tercih ederim. :)

bilemiyorum para için bu işi yapanlar çoğunlukta gibi:)

bilemiyorum para için bu işi yapanlar çoğunlukta gibi:)

Azınlıktan seçerler. :) Zaten Star'ın yeni dizilerinin büyük çoğunluğunda 1-2 ünlü isim gerisi ise genç ve tanınmamış oyuncular. Diziler konusunda epey farklı bir strateji izliyorlar. Maliyeti düşük diziler üretiyorlar. Olası düşük reytingler kanalı çok zarara uğratmayacaktır. Eğer en azından 2-3 yeni dizi tuttururlarsa onlar için iyi olur. Zaten Muhteşem Yüzyıl ile bir günleri cepte. :)

star zaten düşük maliyetli işler yapmalı zaten yeterince para kaybetti bu yıl neyse seneye görücez arrtık nolucak:D

starda para bol :D başrol müjde ar olmalı ozaman tavan yapar bide dejavu bir tecavüz sahnesi olursa reytingler havalarda gezer ucar para bol star full para basio helal valla süper olcak vadi ve ç.g.h.b baslasada starda süper olur starın cebler dolu süper isler yapiyor ama süresi kısa olmalı günlük iki dizi arka arka olmalı müjde ar olsa kesin tutar :d

Bu dizi tutabilir ve zirveyi zorlayabilir fakat reytingli oyuncular yer almali o zaman çok iyi bir proje olur.