- Reaksiyon puanı
- 85,302
- Puanı
- 1,060
Tamam beraber keselim .ssSen kes mikropp
@Forumdash Abicimizin torunu bile var @dreamy@serhatt da peşinden koşuyor yanı eşinin vefat ettiği çıkıyor ortaya evet@xemrexxx @kerem
Ben naptım beee 😱 😱 😱 Odasında sana benzeyen bir iblisli tablosu vardı ondan şüpheleniyoruzAynen görümceni mefta etmişsin
Ben naptım beee 😱 😱 😱 Odasında sana benzeyen bir iblisli tablosu vardı ondan şüpheleniyoruz@mrt-06 @Forumdash
Ben iyi anlaşırım diye tahmin ediyorumGörümceler ve ektiler yüzünden boşanma oluyor hep. Hiç safa yatma
Ne saçmalıyorsun ayol yine@Forumdash Abicimizin torunu bile var @dreamy@serhatt da peşinden koşuyor yanı eşinin vefat ettiği çıkıyor ortaya evet@xemrexxx @kerem
@Forumdash Ben dulum demiş @sokak sanati na gerçi niye @eskici ve sana değilde şefimize demiş oda şüpheliyaNe saçmalıyorsun ayol yine
@sokak sanati nın kendisine kanca takmasından korkmuştur@Forumdash Ben dulum demiş @sokak sanati na gerçi niye @eskici ve sana değilde şefimize demiş oda şüpheliya@mrt-06 @alperuz @xemrexxx
@sokak sanati nın kendisine kanca takmasından korkmuştur
Sen ancak kedi gibi siftinerek hayatını devam ettirirsin, çelme takmak değil çelme yemek senin işinBen çelme takarım, kanca takmak yamanmak senin işin hemşom
Sen ancak kedi gibi siftinerek hayatını devam ettirirsin, çelme takmak değil çelme yemek senin işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?