- Reaksiyon puanı
- 85,094
- Puanı
- 1,060
Tamam beraber keselim .ssSen kes mikropp![]()
@Forumdash Abicimizin torunu bile var @dreamy@serhatt da peşinden koşuyor yanı eşinin vefat ettiği çıkıyor ortaya evet
![]()
![]()
@xemrexxx @kerem
Ben naptım beee 😱 😱 😱 Odasında sana benzeyen bir iblisli tablosu vardı ondan şüpheleniyoruzAynen görümceni mefta etmişsin![]()
Ben naptım beee 😱 😱 😱 Odasında sana benzeyen bir iblisli tablosu vardı ondan şüpheleniyoruz![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash
Ben iyi anlaşırım diye tahmin ediyorumGörümceler ve ektiler yüzünden boşanma oluyor hep. Hiç safa yatma![]()
Ne saçmalıyorsun ayol yine@Forumdash Abicimizin torunu bile var @dreamy@serhatt da peşinden koşuyor yanı eşinin vefat ettiği çıkıyor ortaya evet
![]()
![]()
@xemrexxx @kerem
@Forumdash Ben dulum demiş @sokak sanati na gerçi niye @eskici ve sana değilde şefimize demiş oda şüpheliyaNe saçmalıyorsun ayol yine![]()
@sokak sanati nın kendisine kanca takmasından korkmuştur@Forumdash Ben dulum demiş @sokak sanati na gerçi niye @eskici ve sana değilde şefimize demiş oda şüpheliya![]()
![]()
@mrt-06 @alperuz @xemrexxx
@sokak sanati nın kendisine kanca takmasından korkmuştur![]()
Sen ancak kedi gibi siftinerek hayatını devam ettirirsin, çelme takmak değil çelme yemek senin işinBen çelme takarım, kanca takmak yamanmak senin işin hemşom![]()
Sen ancak kedi gibi siftinerek hayatını devam ettirirsin, çelme takmak değil çelme yemek senin işin![]()
![]()