serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 101,515 Reaksiyon puanı 68,627 Puanı 1,060 23 Nisan 2020 #61 Forumdash' Alıntı: Yalnız haberin esası gereği fikri takiben senin de koronovirüs haberine acıklamayı eklemen gerek. Sonucta 2 iftirayı da cevaplamiş oldu. Yada iki konuyu birleştirin @bazinga @Bully Ben müge için dememiştim Dizi yarişması var ona demiştim ama yetişemedim bitmiş bile Genişletmek için tıkla ... Neden bahsediyorsun Reactions: Forumdash
Forumdash' Alıntı: Yalnız haberin esası gereği fikri takiben senin de koronovirüs haberine acıklamayı eklemen gerek. Sonucta 2 iftirayı da cevaplamiş oldu. Yada iki konuyu birleştirin @bazinga @Bully Ben müge için dememiştim Dizi yarişması var ona demiştim ama yetişemedim bitmiş bile Genişletmek için tıkla ... Neden bahsediyorsun
F Forumdash Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2012 Mesajlar 66,136 Reaksiyon puanı 38,927 Puanı 1,060 23 Nisan 2020 #62 serhatt' Alıntı: Neden bahsediyorsun Genişletmek için tıkla ... Tamam anlamamiş gibi yapıoz Çaktırmıcam Reactions: serhatt
serhatt' Alıntı: Neden bahsediyorsun Genişletmek için tıkla ... Tamam anlamamiş gibi yapıoz Çaktırmıcam