Müge Anlı'dan Eski Eşinin İddiasına Açıklama!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Müge Anlı, eski eşinin iddialarına avukatı aracılığı ile yanıt verdi

Uzun yıllardır ATV ekranlarında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı'nın, 2008 yılında ilişkilerini bitirdiği eski eşi Burhan Akdağ, bugün sosyal medya hesabından takipçisinin yorumuna verdiği yanıt ile magazin gündemine bomba gibi oturan bir iddiaya imza attı.

Akdağ takipçisinin ''Benden duymuş olma ama senin Müge Anlı evleniyormuş'' yorumuna ''Sen çok geriden geliyorsun. Hamile olduğunu söylesem. Evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program neden bitti?'' yorumunda bulunmuştu.

Müge Anlı, avukatı aracılığı ile bu iddialara bir açıklamada bulundu. Avukatının paylaştığı açıklamada “Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.” ifadeleri yer aldı.

Son düzenleme:
İnstagramda okudum ve çok şok oldum yıllardır bir çizgide gider Müge ve bunu yapacağına pek inanmadım ama bakalım cevabı ne olacak

Umarım bu iddia çok ciddi birşey program da pat diye bitti yani

Eğer program eski eşinin dediği gibi bu yüzden bittiyse, işçi çıkarımları da Müge Anlı yüzüne yapıldı demektir.
Birbiri ile bağlantılı... Herkesin güvendiği, sevdiği bir isim. Umarım açıklama yapar, açıklık getirir. Yoksa daha da büyür.

Reactions: Angelica

Yani olabilir bilemiyorum şok oldum ben bu haber karşısında mutlaka açıklama getirilmeli

Reactions: Emre Ozansoy
😱 Sosyal medyada şişirilen tüm balonlar gibi Müge de patladı.

Televizyonda ahlak bekçiliği yapan (gelen konuklara bazen öyle şeyler söylüyor ki) muhakkak bir yerden fire veriyor.

😱 Sosyal medyada şişirilen tüm balonlar gibi Müge de patladı.

Televizyonda ahlak bekçiliği yapan (gelen konuklara bazen öyle şeyler söylüyor ki) muhakkak bir yerden fire veriyor.

Dur bakalım doğrumu yalanmı öğrenelim

Haber doğru yada yalan bilinmiyor ama sosyal medya tarzı Mecralarda hakikaten çok fazla abartılıyordu