Müge Anlı, Tacize Sessiz Kalan Kadını Stüdyodan Kovdu!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,938
Puanı
1,061
1579869161035.jpeg

ATV’nin fenomen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde Müge Anlı yapılan tavıra çok sinirlendi ve kadını programdan kovdu!

Sosyal medyada büyük övgü alan bu olayın detayı şöyle; Ayfer Yaralı, internetten tanışıp beraber yaşadığı Nazmi isimli kişinin 12 yaşındaki kızının odasına girmeye çalıştığını ve kızını taciz ettiğini söyledi. Bunun üzerine" polise şikayette bulundun mu" diyen Müge Anlı, aldığı "hayır" yanıtıyla çileden çıktı. Müge Anlı sinirlenip "adam seni evden atmasa o evde oturacaktın" dedi. Müge Anlı kızı için polise gitmeyen ve sessiz kalan Ayfer Yaralı’yı azarlayarak stüdyodan çıkarttı.

İşte o anlar...

Son düzenleme:
İyi de bu yorum da negatif değil ki. :A Sadece olanı söyledim. Televizyonda her şey kurgudur yani böyle bir gerçek var... Ama bu kadının yaptığı programa inanan da büyük bir kitle var o da garip...

Müge anlı kurgu değil ama kaç tane cinayeti çözdü ya nerden bu kadar eminsin ya kayıpları buluyor cinayetlerş çözülüyor kadın hangi cinayette ne dediyse çıktı yahu takip ettiğinde anlarsın anca

Polisin yapması gereken olayı yapıyor ve buna inanıyorsun, ne diyeyim ben sana. :A Videodaki davranışı haklı, haksız ona yorum yapmadım zaten ama videodaki olayda kurgudur. Televizyonda yayınlanan her şey kurgudur bunu da unutmamak gerekir sadece Müge Anlı degil.

Ya yapma allah aşkına evet inanıyorum izliyorum görüyorum tutuklamaları hepimiz görüyoruz ya kurgu falan değil gerçek

Tamam sen izlemeye ve inanmaya devam et, kurgu ama gerçek değilm Emin ol polisler de gercek değildir. :A Koskoca emniyet Müge Anlı çözsün biz yakalayalım diyorsa gerçekten ülkedeki güvenlik sistemini bi sorgulamak lazım. :A

:kiki: İyi güldürdün akşam akşam bu dediğine sen inanıyrsan eğer ben bişi demiyorum sana

• Beğendim
Reactions: Hazem
İyi de bu yorum da negatif değil ki. :A Sadece olanı söyledim. Televizyonda her şey kurgudur yani böyle bir gerçek var... Ama bu kadının yaptığı programa inanan da büyük bir kitle var o da garip...
Çok takip ettiğim bir iş değil açıkcası yorum yapamayacağım. :D

• Güldürdün
Reactions: blacklion