Müge Anlı Programının Psikiyatristinden 'Kırmızı Oda'ya Eleştiri!

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Ben dizi olduğu konusuna ve bu yüzden aşırı derecede bir gerçeklik aranmaması gerektiği konusuna katılıyorum zaten. Bununla alakalı bir derdim yok, sosyal medyadaki yorumlara da pek bakmadım açıkçası. Sadece konuda bahsi geçen uzmanla beraber, başka uzmanların da bu tip abartılı mimik kullanımına eleştiriler getirdiğini gördüm ve bunun abartılacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Zaten konudaki doktor da ne Binnur Kaya'ya, ne de diziye laf etmiş. Aksine övgüde bulunmuş.

Bu açıklamayı baz alarak abartanlar, Binnur Kaya'yı veya diziyi linç edenler zaten haksız. Ancak fikrini, eleştirisini dile getiren bir uzmana da "o ne anlayacak" gibisinden cümleler kuranlar da haksız. Benim abartılı bir dille "Acun her şeyin en iyisini bilir" falan dememin sebebi de bu zaten.
Şu kısmı anlasalar mesele bu kadar uzatılmazdı Sherlock beyciğim yine harika yerlere değinmişsiniz. Övgüde bulunulmuş ama adam linç edilmiş resmen. :A
 
  • Harika
Reactions: Sherlock

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,020
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Sonuçta bu bir dizi psikiyatristler bu mimiklere bakarak ben de mi yapayım diyecek?
 

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,931
Reaksiyon puanı
2,888
Puanı
360
Yaş
24
Dizi tutunca ilgi çekmek için olaya dahil olmaya çalışmış işte. Ne yaparsın Müge Anlı'dan başka tanındığı yer yok ki. 😂🤣😂🤣😂🤣.