slhttnmtl Konu Sahibi Favori Üye Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 27,107 Reaksiyon puanı 25,290 Puanı 1,060 Konum Denizli 2 Temmuz 2021 #21 Keşke Büyükşen olayları çözülüp öyle araya girselerdi ama o yakın zamanda açığa kavuşmaz. Yazın belki açığa kavuşturup yeni sezonun ilk programlarında bahsederler.
Keşke Büyükşen olayları çözülüp öyle araya girselerdi ama o yakın zamanda açığa kavuşmaz. Yazın belki açığa kavuşturup yeni sezonun ilk programlarında bahsederler.
Emre Ozansoy Moderatör Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 74,926 Reaksiyon puanı 64,152 Puanı 1,060 Web Sitesi twitter.com 2 Temmuz 2021 #22 Aldığı reytinglerden dolayı en azından Temmuz sonuna kadar devam eder, olaylar çözülür yada büyük bir gelişme kat edilir diye bekliyordum. Şaşırdım. Yeni sezonda da PT yapımlarına kafa tutmaya devam eder.
Aldığı reytinglerden dolayı en azından Temmuz sonuna kadar devam eder, olaylar çözülür yada büyük bir gelişme kat edilir diye bekliyordum. Şaşırdım. Yeni sezonda da PT yapımlarına kafa tutmaya devam eder.