Müge Anlı, Burhan Akdağ'ı Susturdu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,288
Reaksiyon puanı
57,439
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Müge Anlı, Burhan Akdağ'ı susturdu!

muge-anli-dan-yayindan-kaldirildigi-iddia-edilen-programi-ile-ilgili-aciklama-725421-5.jpg


Başarılı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde ‘yaklaşık 10 yıldır evli biriyle ilişki yaşadığını ve hamile kaldığını’ iddia eden ve 2008 yılında şiddetli geçimsizlik nedeni ile ayrıldığı eski eşi hakkında ilginç bir karar aldı.

Anlı, eski eşi hakkında İstanbul 1. Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme ise, Akdağ'ın Müge Anlı hakkında '3 ay süreyle konuşmamasına' karar verdi.

muge_anli_burhan_akdag_susturma_karari.jpg


Ayrıca Anlı'nın kendisinin sunduğu 'Tatlı Sert' programının prodüksiyon ekibine “Ben hayatım boyunca her zaman insanlara güvenmekten yana oldum. Her zaman tanıştığım her insana güvenerek devam ettim yoluma. O insanların hareketleri, tavırları o tam puandan düşürdü güvenimi yavaş yavaş. Çok kırgınım, çok üzgünüm bunu nasıl tarif edebilirim bilemiyorum bile. Yazıklar olsun ama tek diyeceğim bu ben ailem olarak gördüm ekibimi. Herkesi eşit gördüm çaycısından, yönetmenine kadar herkesi. Ailem gibi gördüğümden güvendim. Kimseyi bazı özel şeylerin gizli kalması adına uyarma ihtiyacı bile duymadım. Bu ekibin başları burada, o nedenle buraya yazıyorum. Sorumluluk sizlerin sonuç olarak. Neden yaşadık biz böyle şeyler? Neden yaşıyoruz. Biraz uzaklaşmaya kalmadan dağıldı her şey. Hani aileydik. Biriniz bir isim versin bana bence. Sevcan? Gizem? Sizler herkesle tüm ekiple samimi olanlarsınız. Her şeyi bilenlersiniz. Sonsuz güvendiğim kişilerdiniz. Fikriniz ne? Açıklamanız ne? Hayır yani bir önem yok artık zaten de. Hiç sormadın demeyin diye soruyorum. Yoksa inanın şu saatten sonra kimse eski yerinde değil benim hayatımda. Bunun için daha çok üzgünüm. Böyle bir zamanda hatta hiçbir zamanda bizim ailede, bizim ekipte mesele dedikodu olmamalıydı. Sözün gerçekten bittiği yerdeyim.” mesajını attığı iddia edildi.
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica