Müdür Ne'aptın | Genel Sohbet Konusu

Bugün Baba Candır'ın özetinde ve reklam arasında biraz baktım, Tolga Çevik her zamanki gibi harikaydı. İlk bölümleri yoğunluğumdan dolayı netten takip edemeyeceğim maalesef, ama bol reytingler diliyorum.

aa maç iptal edilmiş iyiki ayoll televizyondan izleyebildim bende

bebek manken diye eşşek kadar bir erkek manken kullanılmış tolga beyin onunla dalga geçmesi süperdi hahaha krızlere girdim vlla ekran başından

baba kız skecide süperdi tolga beyin sondakı dansı harikaydı onun sayesinde pazarlarıda izleyecek birşeyim oldu

Bana kalırsa oklava işini bırak artık , kırbaç a geçiş yap
oklava demişken yönetmen bi ara "çıkar ağzında ki oklavayı" demişti

şu adama bi an olsun gülmedim o kadar yapmacık geliyor ki esprileri falan gülenlere hep hayretle bakmışımdır nasıl gülüyolar neye gülüyolar diye

maç sırasında bomba patlatıcaklarmış metrobüste

Dün izledim de öyle pek gülmedim ya. 2. bölüm daha iyi olacaktır bence. Çünkü ben bu adamda kahkaha atan birisiyim, dün sadece gülümsetti.

Kırbaç ve zincir olayı iyiydi. Diyo ya siz nasıl karı kocasınız.
Sonra o 5 kızı aldığı yer de fena değildi. Piyanocu adam beni güldürdü yine.

İlk bölümü bugün izledim. Eleştirilerin aksine ben oldukça beğendim özellikle ikinci skeç kırdı geçirdi
Gözüm hep Ezgi Mola'yı aradı. Bence onun yerini doldurabilecek birisini transfer etmeleri lazım aksi taktirde yavan ilerler bu sezonki bölümler..

Tolga Çevik biraz kilo almış ama adamın öyle bir esnek vücüdu var ki her şekle giriyor maşallah
İkinci yarıdaki dansında yarıldım çatal muhabbeti falan hoşuma gitti

İlerleyen bölümlerde gelecek olan ünlü konuk oyuncularla bölümler daha da şenlenecektir. İlk bölümün heyecanına veriyorum durgunluğu ama hala güldürüyor orası kesin.

Müdür güldürmüyor yav. Hep aynı olay, Tolga Çevik 'in kızı oluyo nonun üzerinden gidiyor.

Eskiden ne gülerdim.

Arkadaşım Hoşgeldinden sonra bu günkü bölümü izledim orta halli bir bölümdü. Bir Arkadaşım Hoşgeldin değil ama yavaş yavaş eski performansını yakalayacaktır diye umut ediyorum [emoji2]