Valla hiç onu beklemeİlk sezonları gibiyse iyi ben bunu destere gelince izleyeyim onla sana laf ata ata pancar motoru gibi bitirdi diye
Valla hiç onu beklemeİlk sezonları gibiyse iyi ben bunu destere gelince izleyeyim onla sana laf ata ata pancar motoru gibi bitirdi diye
Tanrıçadan sonra güzel konu bulmuşlar bakalımValla hiç onu beklemeHavva geliyor
https://twitter.com/x/status/125188196623394816020.Bölüm
21.BölümKevın diye birisi ölmüş onun polisiye olayı hiç ilgimi çekmediLuciferin saçının dağıttığı halleri güzeldiŞu polis adam çıplak şekilde bekleyip sivil birine yakalanması komikti
Kabilin mührü kalktı Chroneye aşık olunca, Lucifer hemen öldürür inş ayrıca Chronenin Lucifer varkan Kabile aşık olmasıda ayrı saçmalık
Chrone Lucifere aşık oldu için Lucifer kanamaya başlamıştı şimdide oyüzden Kabilin mührü kalkmış ama Lucifer bu bölüm kazanmaya çalıştı Chroneyi
Psikolog kadın ile konuşma sahnesi duyusaldıChrone Evlenme teklifi kabul etti Kabilin
🤮 🤮 🤮 🤮
Diğer konuda olan iltifağımızı satma hemenBaş kuduruk formunda yine@serhatt
Bu akşamda aprlak çekimi var ben seçimlerimi gönderdim kaçırmaBaş kuduruk formunda yine@serhatt
Umrumda değilsiniz
Yalan mı
Hahahah kudursun görüpte .ss
Hahahah kudursun görüpte .ss
Mahsunlar , Tolgahanlar Murat Yıldırımlar , Engin Altanlar, Leonlar havada ucusucakUmrumda değilsiniz
Kuru iftira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?