Lost

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Başlayalı tam 7 yıl olan efsane dizi. 6 sezon boyunca devam edip geçtiğimiz yıl ekranlara veda etmiştir. Finali izleyenleri tatmin edemese de özelikle ilk sezonlarındaki performansı nedeniyle dünyada milyonlarca kişi tarafından hep büyük bir efsane olarak hatırlanacaktır...

7.yılı nedeniyle Twitter ve diğer sosyal platformlarda çeşitli etkinliklerde bulunmaktadır dizinin izleyicileri. Düşen uçak "Oceanic 815" dünya çapında Top Trends'e adını yazdırmıştır gün itibariyle

Evet gerçekten efsanedir.Finali evet izleyiciyi tatmin etmedi.Arkada bir sürü soru işareti bıraktılar.

Cok az izledigim bir dizi.Bazilarina gore dunyada yapilmis en iyi dizi.

sonu anlaşılamayan, üzerine bir sürü teori üretilen dizi

FOX TV ekranlarında gördüğüm dizi..

Bugüne kadar hiç izlemediğim ve eksikliğini hissetmediğim dizi.
Dexter'ın final yorumlarına bakarken 3 yorumdan 2'sinde Lost geçiyordu finali çok kötüymüş.

1x15'te felandım geçen sene, bilgisayarın ekranı bozulduğu için izleyememiştim sonrasında.
Orada ki hanımefendiyle hatırlayacağım diziyi.

Tam izlemeye başlarken

Finalle ilgili spoi var
finalinde herşeyin rüya olarak çıktığını

duyduğum ve izlemekten vazgeçtiğim dizi.

Sonunda pek bisey anlasilamayan ve son sezonunu begenmedigim dizi ...

Sonuyla ilgili spoiler'ı öğrendikten sonra asla başlamamam gereken diziler arasına adını yazdıran dizidir.

İlk izlediğim yabancı dizidir. Bugün izlediğim onlarca yabancı dizi varsa sebebi Lost'tan aldığım tarifsiz tattır. Başlamadan önce sonunu biliyordum ama özellikle ilk sezonlarda aldığım tada engel olmadı. Keşke zamanında güncel bölümleriyle takip edebilseymişim.