Damien Duff
Favori Üye
@kvp-medya dikkatli ol ben sırı aldıktan sonra hiç bir projem tutmadı sırı bitirdim sır tekrar başladığında sihirli annemi tekrar başlatcam
Çığlık 6 Mayıs'a alındı @gözlemci'nin isteği üzerine biraz bekleyecez,bende baya bi merak ediyorum.gündem özelide çığlığıda bekliyoruz
yeni dizimde başrol oynucaksın demişti bana ilk çirkin kız olucaksın sonra amaliyatla güzelleşiceksin falan bşiler diyordu bu dizi olmalıÇığlık 6 Mayıs'a alındı @gözlemci'nin isteği üzerine biraz bekleyecez,bende baya bi merak ediyorum.
Korku olucak demişti sanki bu dizi o yüzden geçe al demiştiyeni dizimde başrol oynucaksın demişti bana ilk çirkin kız olucaksın sonra amaliyatla güzelleşiceksin falan bşiler diyordu bu dizi olmalıdizilerde popüler oldum baya bu dizide şöhretin kaısını iyice açarım artık
ben sizden oyun programı istiyorum , lütfen yeni oyunlar hakkında bize bilgi verinTeşekkür ederiz
bu değil ozaman bana dediği inş bu değildir yaniKorku olucak demişti sanki bu dizi o yüzden geçe al demişti
yazın belki yaparızben sizden oyun programı istiyorum , lütfen yeni oyunlar hakkında bize bilgi verin
Niye korkuyor musun seni dizinin korkunç karakteri yapacak diyebu değil ozaman bana dediği inş bu değildir yani
evet korkuyorum açıckasıyazın belki yaparız
Niye korkuyor musun seni dizinin korkunç karakteri yapacak diye
forumdakilerin oynayacağı forumdakiler adlı yeni bir dizisi var başka bilmiyorumevet korkuyorum açıckasıama bu değildir aban dediğinin konusunu normal bir dizi senaryosuydu gözlemciden daha çok dizi gelicek gibi görünüyor ozaman 🙂🙂
1 senaryosu olucakmış başroldeki kız çirkin olucakmış baya bir bölüm sonra güzellşicekmiş amaliyat falan hatta başrolde sen oyna demişti zaten konuşmalarımız bu konuda geçmiş 2.sayfadaforumdakilerin oynayacağı forumdakiler adlı yeni bir dizisi var başka bilmiyorum
birşey istedik yapmadınız onudayazın belki yaparız
Niye korkuyor musun seni dizinin korkunç karakteri yapacak diye
hahaha olmaz şuan dizilerinde oynuyorum ama final yaptıtkan sonra çıkarırım
aşkolsun çiğdem parayı buldun sattın bizihahaha olmaz şuan dizilerinde oynuyorum ama final yaptıtkan sonra çıkarırım
oyunlarla ilgim yokki ama cnm oyüzden yanı cilt bakımı falan olsa destek olurdumaşkolsun çiğdem parayı buldun sattın bizi
tamam tamam arkandayım senimi kırıcam şimdi 🙂🙂oyunlarla ilgim yokki ama cnm oyüzden yanı cilt bakımı falan olsa destek olurdum
Senin işin düşer birgün bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?