Lonca TV Yayın Akışı

@kvp-medya dikkatli ol ben sırı aldıktan sonra hiç bir projem tutmadı sırı bitirdim sır tekrar başladığında sihirli annemi tekrar başlatcam

Çığlık 6 Mayıs'a alındı @gözlemci'nin isteği üzerine biraz bekleyecez,bende baya bi merak ediyorum.
yeni dizimde başrol oynucaksın demişti bana ilk çirkin kız olucaksın sonra amaliyatla güzelleşiceksin falan bşiler diyordu bu dizi olmalı
dizilerde popüler oldum baya bu dizide şöhretin kaısını iyice açarım artık

Korku olucak demişti sanki bu dizi o yüzden geçe al demişti

yazın belki yaparız

Niye korkuyor musun seni dizinin korkunç karakteri yapacak diye
evet korkuyorum açıckası
ama bu değildir aban dediğinin konusunu normal bir dizi senaryosuydu gözlemciden daha çok dizi gelicek gibi görünüyor ozaman 🙂🙂

evet korkuyorum açıckası
ama bu değildir aban dediğinin konusunu normal bir dizi senaryosuydu gözlemciden daha çok dizi gelicek gibi görünüyor ozaman 🙂🙂
forumdakilerin oynayacağı forumdakiler adlı yeni bir dizisi var başka bilmiyorum

forumdakilerin oynayacağı forumdakiler adlı yeni bir dizisi var başka bilmiyorum
1 senaryosu olucakmış başroldeki kız çirkin olucakmış baya bir bölüm sonra güzellşicekmiş amaliyat falan hatta başrolde sen oyna demişti zaten konuşmalarımız bu konuda geçmiş 2.sayfada

oyunlarla ilgim yokki ama cnm oyüzden yanı cilt bakımı falan olsa destek olurdum
Senin işin düşer birgün bize