Lonca TV Yayın Akışı

@kvp-medya dikkatli ol ben sırı aldıktan sonra hiç bir projem tutmadı sırı bitirdim sır tekrar başladığında sihirli annemi tekrar başlatcam

Çığlık 6 Mayıs'a alındı @gözlemci'nin isteği üzerine biraz bekleyecez,bende baya bi merak ediyorum.:)
yeni dizimde başrol oynucaksın demişti bana ilk çirkin kız olucaksın sonra amaliyatla güzelleşiceksin falan bşiler diyordu bu dizi olmalı :kiki::kiki: dizilerde popüler oldum baya bu dizide şöhretin kaısını iyice açarım artık :kiki::kiki:

yeni dizimde başrol oynucaksın demişti bana ilk çirkin kız olucaksın sonra amaliyatla güzelleşiceksin falan bşiler diyordu bu dizi olmalı :kiki::kiki: dizilerde popüler oldum baya bu dizide şöhretin kaısını iyice açarım artık :kiki::kiki:
Korku olucak demişti sanki bu dizi o yüzden geçe al demişti

evet korkuyorum açıckası :kiki::kiki: ama bu değildir aban dediğinin konusunu normal bir dizi senaryosuydu gözlemciden daha çok dizi gelicek gibi görünüyor ozaman 🙂🙂
forumdakilerin oynayacağı forumdakiler adlı yeni bir dizisi var başka bilmiyorum :)

forumdakilerin oynayacağı forumdakiler adlı yeni bir dizisi var başka bilmiyorum :)
1 senaryosu olucakmış başroldeki kız çirkin olucakmış baya bir bölüm sonra güzellşicekmiş amaliyat falan hatta başrolde sen oyna demişti zaten konuşmalarımız bu konuda geçmiş 2.sayfada :kiki::kiki::kiki:

oyunlarla ilgim yokki ama cnm oyüzden yanı cilt bakımı falan olsa destek olurdum :kiki::kiki:
Senin işin düşer birgün bize :D