ben izlemiyorum onuISTE ALPER ODUNMUSUN SEN PAMPA BIRAK DERINI PAMPA GIT ECENE.MESELA NOT DEFTERINDEDE AYNI SEY GECERLI.UFUK BI YANINDAKI ECEYE BAKMIYOR GIDIYOR SELINE HAY ALLAHIM YA @xBUGRAx @kvp-medya
yerine göre o da kullanır Puanın kaç ?emir içlerinden en aklı başında olanı sanırım diğerleri tam mahalle ağzıyla konuşuyorlar lan lun hart hurt
puanım 10 tabiki puan vermeyi hep unutuyorum emirin ağzıda bozulmasın bir sessiz sakini oydu onuda kaybetmeyelimyerine göre o da kullanır Puanın kaç ?
Teşekkürlerpuanım 10 tabiki puan vermeyi hep unutuyorum emirin ağzıda bozulmasın bir sessiz sakini oydu onuda kaybetmeyelim
Teşekkürler aga Bomba'ya bakar mısın
teşekkürler agaEllerinize sağlık lakin bu sahneleri bazen iyi bağlayamıyorsunuz açık kalıyor dmeiş olayım puanım 10 ...
Diyalogları yapamıyorum.Napalım işte elimden geldiği kadar yapıyorum.Eyvallah@EnveR Allah aşkına okul dışındaki bir olaydan disipline verilen ilk öğrenci mert sanırım )))
Diyaloglar yine sorunlu
Mert: biz bisey yapmadık.... Bu diyalog biraz sorunlu hocanın cevabına ya susulur ya da ukalaca hocam iyi niyetimizin kurbaniyiz aramızı düzeltmek için gitti doğum günü hediyesi verecektim deyip cebinden hediye çıkarır mert olay başka hâl alır suçlu diğerleri olur
İki sahne de mert diyaloğu yine olmamış
Puanım 7
Çok saol kardeşim.Ellerinize sağlık lakin bu sahneleri bazen iyi bağlayamıyorsunuz açık kalıyor dmeiş olayım puanım 10 ...
Tabikide sevinirim Alper ezik olmasin.Her zaman emirden guclu olsun.Zaten Emiride anlamiyorum ne isi varki bilmedigi bir evde mesela ben @destere nin evine gitsem olurmu kalmaya olmaz tabikide.Internetten tanistigi kisinin yanina gidiyor.beğenmene sevindim
ama baya 1 yıl falan konuşmuşlarTabikide sevinirim Alper ezik olmasin.Her zaman emirden guclu olsun.Zaten Emiride anlamiyorum ne isi varki bilmedigi bir evde mesela ben @destere nin evine gitsem olurmu kalmaya olmaz tabikide.Internetten tanistigi kisinin yanina gidiyor.