Little Caesars Olayı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Olay şu. Bir kadın pizza sipariş eder ve pizzacı getirir. Kadından hoşlanan pizzacı çalıştığı yerden kadının telefonuna ulaşır ve mesajı atar:
Buradan da anlaşılacak üzere kadın bu mesajı Twitter üzerinden yayınlar. Ardından olaya adı karışan marka, çalışanın telefonunu ister ancak kadın vermez.

Bunlarda ilgili kişinin dikkat çeken iki tweeti:
http://s18.postimg.org/km3vf8r09/screenshot_91.png

Olay hakkında sizin fikriniz nedir?

İntihar ettiği haberini görmedim. Etmemiştir?
Sanırım an itibariyle incilendik. :D

Edit: Ben başka bir forumda görmüştüm okumuştum, sen açınca aklıma geldide konuyu kilitlemişler, sonra başka yerleden buldum. Olay kurgulama..
vHys1jj.png

Sanırım an itibariyle incilendik. :D

Edit: Ben başka bir forumda görmüştüm okumuştum, sen açınca aklıma geldide konuyu kilitlemişler, sonra başka yerleden buldum. Olay kurgulama..
vHys1jj.png
İnci'deki bebeler ölse ne güzel olur ya. :( Böyle bir şeyle alay etmek...

Ekşi'de bayağı gerçekmiş gibi yorumlanıyor. Bence gerçek olma ihtimali yüksek gibi ama büyük haber sitelerinin hiçbirinde rastlayamadım. :( @kaan955
Eğer olay gerçekse kadının haksız olduğu durumdur. Mesajda terbiyesiz bir şey yok. Bakın bütün aşk filmlerine, romanlarına erkek kadının arkasından koşmamış mı? Eminim çok seviyordur öyle yapımları. "Ayy işte aşşşşk <33" yorumunu yapmıştır.
Bunu tweet atarak kendi reklamını yapması da ayrı bir küfürsıfatı katmış kendisine. Kadın olsam ve böyle bir mesaj gelse, mesaja "ilgilenmiyorum. başka mesaj atma." tarzı bir şeyler yazardım. Önceden de böyle hadiseler yaşamış zaten.
B** yoluna gitmiş oldu bir genç. Kadın bu vicdanla nasıl yaşar acaba? Gerçi yaşar o ve onun gibiler.

Umarım şaka(!)dır da İncicilere söverim.

Ben olayı en başından beri takip ediyorum. Mesajın fake olduğunu düşünüyorum, Little Ceaser'da çalışan kuryenin gönderdiği nereden belli?

Bana Kamil Koç'tan bilet alınca biletimi kesen kişi mesaj atmıştı geçen kış. Gerçekten var böyleleri ve "beni şikayet et işimden olmak istiyorum" dercesine hareket ediyorlar..