Spor Lionel Messi

Dünya futbol tarihinin en iyi 2. futbolcusu. Dünya futbol tarihinin en iyi 2. futbolcusu olduğu kadar da berbat bir kariyer planlamacısı.

En geç 2016/2017 sezonunda bulunduğu takımdan pılını pırtını toplayıp İngiltere'ye gelip şov yapması gerekirdi. Böyle bir adamın Mallorca'lı bir köy liginde harcanmasına inanamıyorum. Bırak ulan İspanya fetişini bırak. Ne saçma bir şey bu.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
1.cisi Maradona diyorsun galiba. Maradona'yı izlemediğim için yorum yapamayacağım fakat benim bu devirde izlediğim ve büyük ihtimalle hep öyle kalacak yegane futbolcu. Özellikle 2015 sonrası Barça'nın kötü yönetilmesine karşın bireysel olarak her zaman üstüne koyarak ilerliyor. 2015'e kadar tek tük frikik golü atan adam 27 yaşından sonra leblebi gibi frikik golü atmaya da başladı.
Kariyer olarak bence de kesinlikle Barça'yla bir yerde yollarını ayırmalıydı. Manchester City'de olsa bence şu anda City'le Şl kupasını da alırdı.
Fakat Barçayla Messi'nin ilişkisi çok farklı. Messi'nin o hastalığında her zaman yanında Barcelona olduğu için kolay kolay vazgeçememesini de anlayışla karşılıyorum.

Ronaldo, Messi'yi patates çuvalı niyetine sektirir sonra da vole ile çatala asar.
Bırakın bu Messi sevdasını.
Yine rezil olacak bu yıl.

Ronaldo yeni bir meydan okuma için 7-8 sene üst üste İtalya Ligi şampiyonu olan ve 2 kez Şl'de finale kalan takıma gitti değil mi?
Böyle büyük bir meydan okuma görmedim

Reactions: 12.Adam
Kurulu düzeni bozmamasındaki sebebin vefa olduğunu düşünüyorum. Ayrıca zaten kendisini kanıtlamış bir futbolcu ve bu yüzden macera peşinde de olmayabilir.

Kurulu düzeni bozmamasındaki sebebin vefa olduğunu düşünüyorum. Ayrıca zaten kendisini kanıtlamış bir futbolcu ve bu yüzden macera peşinde de olmayabilir.
Kıçıını yayıp oturmuş biri olarak şunu söyleyebilirim ki büyük hata yapıyor. Barcelona hiçkimsenin umrunda değil.

Ronaldo ile Messi'yi aynı takımda buluşturamayan yatırımcı milyarderlerin zenginliği içi boş zenginlik.
Sadece 1 sezonluğuna testisli bir takımda beraber oynasalardı bari.
Messi için sorun olmazdı fakat Ronaldo biraz daha rekabet seviyor aynı takımda olmak istemezdi bence

Reactions: DarkLegenD
Ciddi manada komik bir durum. Ve bu yorumu yapan kişilerin geçmişte yaşadığı bir travma olup olmadığını araştırmak gerek. Çünkü Ronaldo'nun Messi'den hem yetenek olarak, hem futbola ve oyuna etli olarak, hem performans olarak, hem başarı olarak (hani ne sayarsak sayalım) daha iyi olduğu bir gerçeklik yok, olamaz da...

Ciddi yazınca haklı çıkmış olmuyorsunuz.
Messi yolda yürürken Ronaldo'yu görse ceketini ilikler.

Reactions: 12.Adam and MEnes