Spor Lionel Messi

Futbolun adaleti yok ama yavaş yavaş olduğunu Copa America 2021'de gördük... Gerçek adalet WC 22'de olsa hiiç fena olmaz ve yakışır dediğin gibi...
Wc 22'ye aşırı yükseliyorum..
Bir şekilde Arjantin forması temin edip en kral Arjantinli gibi izlemem lazım maçları

Kralın en sevdiği cips Lays eşliğinde ve geleneksel Arjantin yemekleriyle totem yapmak lazım..

Reactions: 12.Adam and MEnes
Wc 22'ye ben de çok tutuldum ya... Arjantin kötü değil ve büyük ilgimi çekiyor o turnuva... Son şans ve olmazsa olmazımız Messi'nin bir Dünya Kupası kazanması... Olsun be, istiyoruz olsun be...

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Maç sırasında Ronaldo üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle evinde dinleniyorsa böyle bir son mümkün... @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
Wc 22'ye ben de çok tutuldum ya... Arjantin kötü değil ve büyük ilgimi çekiyor o turnuva... Son şans ve olmazsa olmazımız Messi'nin bir Dünya Kupası kazanması... Olsun be, istiyoruz olsun be...
Üstteki mesaj, adaşımın umut dolu söylemlerine karşı bir cevap niteliğinde adeta…

Üstteki mesaj, adaşımın umut dolu söylemlerine karşı bir cevap niteliğinde adeta…
Southgate'in kovulduğu bir denklemde final dörtlüsü bence belli. İngiltere, Almanya, Belçika, İtalya. Şöyle bir durumda insan " Ne arjantini, ne portekizi" diyor kendi kendine.

Bu Messi sevgisi bambaşka bir boyut maalesef

Adam o kadar istemese WC'yi pek umrumda olmaz ama çok istiyor... Fenerbahçe'nin 8 sene sonra şampiyon olması mı Messi'nin 2022'de WC alması mı diye sorsalar ikinci seçeneği tercih edebilirim

Türkiye şampiyon olsun olsa?

Reactions: xdragxx
Penaltı kullanmasına izin versin diye yağcılık yapıyor işte. Soğuttu kendisinden. Kendisi yerine Haaland'ı almalı şanlı Real Madrid'imiz.
Messi'ye abi penaltıları hep ben kullanayım dese zaten karşı çıkmaz ki

Zaten bu çocuk bunu ilk defa demiyor

Reactions: 12.Adam
Reactions: xdragxx
Kaynak Fotomaç.

Messi balon futbolcu demek istemiştir orada.

Kaynak Fotomaç.

Messi balon futbolcu demek istemiştir orada.
Yok yahu orda buldum da her yerde görmüştüm bunu
İdolünün Ronaldo olması doğal futbolcular çok çalışarak Ronaldo gibi performans gösterebilir ama Messi gibi olmaları için şans lazım çünkü Messi saf yetenek.

Reactions: 12.Adam and bazinga