Limon Yapım'dan Yeni Dizi : "Bir Bu Eksikti"

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
"İşler Güçler", "Her Şey Yolunda Merkez", "Bebek İşi" gibi komedi dizileriyle çok konuşulan yapım şirketi Limon Yapım'dan yeni bir dizi : "Bir Bu Eksikti"

Ocak ayında Show TV'de başlayacak olan ve başrollerinde İlker Aksum, Dilara Gönder, Bülent Seyran, Ayçin İnci ve Mehmet Ali Kaptanlar'ın rol aldığı "Ne Diyorsun?" dizisi için hazırlıklarının sürdürmekte olan yapımcı Hayri Aslan yeni bir komedi dizisinin de yolda olduğunu dile getirdi!

Star TV'de başlayacak olan dizinin sosyal medya ağırlıklı bir dizi olacağının ve tıpkı "İşler Güçler" kadar ilgi göreceğinin altını çizen Hayri Aslan, cast çalışmaları için de çok iyi bir oyuncu kadrosu oluşturacağını belirtti.

C1OSNMIMvOVj7iez3clibpzn.jpg

Türkiye'de bu işler reyting getirmiyor ama kaliteli bir şeyler çıkabileceğini düşünüyorum.

oyuncular çok iyi izlerim ilker aksum harika zaten

dilara gönder kısmını anlamadım onun dizide ne işi var?

İlker Aksum bir git ya valla bıktım senden bir unutalım öyle gel ya.:bağır::T:

Umarım Tutmaz.

O Show TV'de başlayacak olan "Ne Diyorsun?" dizisinin kadrosunda. "Bir Bu Eksikti" dizisi ile bir bağlantısı yok, sakin. :X

Çıktım ben.:DAma olsun Show'daki dizidende çıksın gitsin.Bıktım yeminle ya.:T:

karıştırdık sanırım neyse ben o diziyi izlerim:)

sende bendensin :)

konuyu karıştırmışız gel en iyisi biz çıkalım burdan daha fazla rezil olmadan:))

Hadi nereye gidiyoruz sağda Yalan Dünya var.:F

Dramdaki o performanlardan sonra oyunculuğu bıraksın gitsin.Komedisini hiç izleyemem zaten.:D
Ben Yabancı Damat'ta izlediğim için kendisini oradan biliyorum. Oradaki performansını çok başarılı buluyordum. Kötü Yol ve 20 Dakika'da elbette olmamasını isterdim. :)

yalan dünya neyin nesi? solda inadına yaşamak konusu var hemde sanemli falan sen seversin sanemi:))

Orada tek Sanem olsa neyse ama diğerleri fena bozuk.Biz düz devam edelim.İlker Aksum sevmemek güzelmiş.:D

diziyi batıran tubaydı:) çaktırma gerçeği duymak istemeyen en az 10 kişi var forumda aramızda konuşuyoruz:)

İlker Aksum Tuba'dan daha beterdi bence.Tuba'da yakışmamıştı ama İlker aksum hiç becerememişti.Ama dizinin başından sonuna izledim.:DSenaristler saolsun izlettiler.:D

Orada tek Sanem olsa neyse ama diğerleri fena bozuk.Biz düz devam edelim.İlker Aksum sevmemek güzelmiş.:D

ilker aksum süper oyuncudur, sanatçıdır, dörtdörtlük bir insan... hatta birebir tanışıp muhabbeti olan kuzenim var onun anlattıkları kadarıyla gerçek hayatındada tiyatroya gönül veren, bir çok amatör oyuncunun yardımına koşturan biri yani sadece sanatçılığı düzgün değil özel hayatındada düzgün bir insan..:)

ilker aksum süper oyuncudur, sanatçıdır, dörtdörtlük bir insan... hatta birebir tanışıp muhabbeti olan kuzenim var onun anlattıkları kadarıyla gerçek hayatındada tiyatroya gönül veren, bir çok amatör oyuncunun yardımına koşturan biri yani sadece sanatçılığı düzgün değil özel hayatındada düzgün bir insan..:)

Oyunculuğundan konuşuyorduk.Beğenmediğim ve Tv'ye yakıştırmadığımız oyunculuğundan.:D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919