eee tamam işte artık ab reytinginin önemi yok diyorum7-8 sene önce izliyordu.![]()
eee tamam işte artık ab reytinginin önemi yok diyorum7-8 sene önce izliyordu.![]()
Tamam çok kötü değil de çok da iyi değil son zamanlarda düşmüş reytingte daha çok sosyal medyada konuşulan bir dizi.2. sezon total ortalaması 4.5 üstü gibi ; sıralamada da 4-5-6. gibi çok da düşük değil ; o düşük reytingli işler genelde komedi işleri oluyor
![]()
Star TV'nin dizisi ''Avlu'' 29 Mart 2018 tarihinde yayın hayatına başladı.
Yapımcılığını Limon Film’in, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği dizinin kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray, Kenan Ece, Ayça Damgacı, Şeyla Halis, Rüçhan Çalışkur, Çağdaş Onur Öztürk ve Teoman Kumbaracıbaşı yer alıyor.
Avlu, 30 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 44. bölümüyle birlikte yayın hayatını noktaladı.
İşte ''Avlu'' dizisinin reytingleri;
1. SEZON REYTİNGLERİ...
- Yiğitt
- avlu avlu - dizi reytingleri avlu dizisinin reytingleri
- Cevap: 11
- Forum: Dizi Reytingleri
Sıralamada ilk 5 de olursa yine devam etmemesi için bir neden yok gibi , zaten tek - 1 tane kapalı mekanda çekiliyorTamam çok kötü değil de çok da iyi değil son zamanlarda düşmüş reytingte daha çok sosyal medyada konuşulan bir dizi.
Yeni sezonu bilemiyorum genelde eski diziler yayınlandığı zaman eski tadı yok denir ama güzel senaryo iyi oyuncularla illa izlenir ama bu tvye mi dönecek dijitale mi ben dijital diye düşündümSıralamada ilk 5 de olursa yine devam etmemesi için bir neden yok gibi , zaten tek - 1 tane kapalı mekanda çekiliyor![]()
Bence de dijitale döner. Zaten dijitalde yayınlanmalı.Yeni sezonu bilemiyorum genelde eski diziler yayınlandığı zaman eski tadı yok denir ama güzel senaryo iyi oyuncularla illa izlenir ama bu tvye mi dönecek dijitale mi ben dijital diye düşündüm
Aynı kadro kurulmazsa hiç boşuna döndürmesinler. TV'de de olacağını sanmam zaten.
Yeni sezonu bilemiyorum genelde eski diziler yayınlandığı zaman eski tadı yok denir ama güzel senaryo iyi oyuncularla illa izlenir ama bu tvye mi dönecek dijitale mi ben dijital diye düşündüm
bu başrolle cuma günleri yayınlanmalıBence de dijitale döner. Zaten dijitalde yayınlanmalı.
Zor olur.
Tvde işi zor olur
Sibel Taşçıoğlu mu o?
Sibel Taşçıoğlu mu o?
aynenZor olur.![]()
Hapishane temalı dizilere yakışır bence.aynenserhat kılıklı şermini oynarkene
![]()
bir zamanlar ÇukurovaHapishane temalı dizilere yakışır bence.
Hangi diziden bu video?
aynenserhat kılıklı şermini oynarkene
![]()