Limon Film Duyurdu: 'Avlu' Yeni Sezonda Geri Dönüyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,410
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
65af11f24ebf870666e150e4.jpg

'Avlu' yeni yayın döneminde geri dönüyor.

2018 - 2019 yılları arasında Star TV'de ekrana gelen ve senaryosunu Ahmet Yurdakul'un 'Wentworth'den ülkemize uyarladığı Limon Film imzalı yapımın yeni sezonda yeniden ekranlarda olacağı açıklandı.

Detayları henüz belli olmayan Avlu, yeni sezonda ekranlarda!

Eski kadro olmayacaktır. TV'de de geri dönmez zaten. İlgi görmez maalesef.

Seslendiren Zeynep Eronat gibi. O dizide vardıysa eski kadrodan isimlerde yer alacaktır.

Dijitale yayınlarlar umarım hem böylelikle eski kadrosundan yeni güncel dizisi olan oyuncular kolayca katılım sağlar.

Diziyi izleyenler için iyi haber. Darısı Halka’ya

Seslendiren Zeynep Eronat gibi. O dizide vardıysa eski kadrodan isimlerde yer alacaktır.

Dijitale yayınlarlar umarım hem böylelikle eski kadrosundan yeni güncel dizisi olan oyuncular kolayca katılım sağlar.

3 başrolde kesinlikle olmalı. Yoksa ilgi görmez. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi

Zeynep Eronat Avluda yoktu ama Türkiyenin ilk hapishane dizisi Parmaklıklar Ardında da oynadı ve performansı müthiş ötesiydi. Eğer oynarsa ve senaryoda güzel olursa dizi tutar.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Nasıl sevindim anlatamam. Zamanında 2.sezonu çekilsin diye bir taraflarımı yırtmıştım. Sonunda sesimiz duyulmuş. Umarım dijitalde cesur bir şekilde işlenir. Merakla bekliyoruz.

Şöyle düşük reytingli işlerin sırf hayranlar istiyor diye zorla geri döndürülmesine çok gülüyorum.
Düşük değil yanlış hatırlıyorsun. Bu dizi zamanında çok reytingler aldı ki. :D

22. BÖLÜM (29 Kasım 2018)
TOTAL - AB
(4) | 7,63
(4) | 6,56

• Harika
Reactions: Gizmen
İzleyenler için güzel haber. Çok övülen bir dizi, ben izlememiştim.

Şöyle düşük reytingli işlerin sırf hayranlar istiyor diye zorla geri döndürülmesine çok gülüyorum.
2. sezon total ortalaması 4.5 üstü gibi ; sıralamada da 4-5-6. gibi çok da düşük değil ; o düşük reytingli işler genelde komedi işleri oluyor

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Düşük değil yanlış hatırlıyorsun. Bu dizi zamanında çok reytingler aldı ki. :D

22. BÖLÜM (29 Kasım 2018)
TOTAL - AB
(4) | 7,63
(4) | 6,56

2. sezon total ortalaması 4.5 üstü gibi ; sıralamada da 4-5-6. gibi çok da düşük değil ; o düşük reytingli işler genelde komedi işleri oluyor

Neden devam etmedi o zaman?