cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,701
- Puanı
- 1,060
Fatih çok iyiydi olması gerektiği gibiydi oldu da yine. İsmail, Doğan ve diğerleri de çok iyiydi yine, iyi ki FOX var özgür kanalım.
Sen de İnternet Expleror.Çok sağlam cevaplar veriyor İnce. Portakal da güzel soru sordu "Erdoğan da yeni geldiğinde böyle konuşuyordu" diye. @mrt-06 neden aşık olduğunu anladım.Adam cevaplara ikna etmeyi başarıyor karşısındakini.
Dün izleyemedim youtube candır.Sen de İnternet Expleror.
Ramazanda içki içen laiklere bizden oy moy yok demi kardeşim... @DarkLegenD
Cuma namazında Periscope'dan canlı yayın yaptığı an oyum O'nundur.Sen de İnternet Expleror.
Ramazanda içki içen laiklere bizden oy moy yok demi kardeşim... @DarkLegenD
Yeni Ecevit diyorlarmış anketçiler İnce için.Dün izleyemedim youtube candır.Çok sağlam konuşuyor. 5 güçlü medya ismini de aynı anda ikna ediyor. Adam ikna makinesi.
Buradaki camide görmüştüm birkaç kez. .ssCuma namazında Periscope'dan canlı yayın yaptığı an oyum O'nundur.
Gidip elini öptün mü terbiyesiz?Yeni Ecevit diyorlarmış anketçiler İnce için.
Buradaki camide görmüştüm birkaç kez. .ss
Hayır ama küçükken Erdoğan ile fotoğraf çekilmiştim mecliste.Gidip elini öptün mü terbiyesiz?
Mizah anlayışı kötüymüş demek ki. Bir insan senin esprilerine nasıl gülebilir ki?Hayır ama küçükken Erdoğan ile fotoğraf çekilmiştim mecliste.Reisle fotom var kudurun. Hatta esprime gülmüştü.
Kanal D'ye geçer hem belki o zamana.Fatih Portakal, kendisi neredeyse hiç soru sormamış anlaşılan. Söyledikleri tam sınırda, bence bir sorun yok ama el hareketleri fazla rahat. Karşınızda Cumhurbaşkanı adayı var.
Türkiye'de muhalif bir parti ilerleyen zamanlarda iktidar olursa Fatih Portakal'ın yaşlılığını düşünemiyorum. Muhtemelen gençlerin sevmediği, neredeyse tüm bakanlarla kavgalı olan bir medya müdürü olacak.Kumandayı çocuktan alıp tekbaşına oturup izlersiniz evde@Yiğitt @mrt-06
Bakalım 7.15 reytingi yani Muharrem'imi geçebilecek mi Temel Bey?İlk bölüm reytingleri konuya eklendi arşiv olsun.
Obuzute değil obezite dedeceğim.Çok tatlı adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?