NOW Liderler FOX'ta - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Fatih çok iyiydi olması gerektiği gibiydi oldu da yine. İsmail, Doğan ve diğerleri de çok iyiydi yine, iyi ki FOX var özgür kanalım. :innocent::Z:bhr::love1:

FOX'um nabız ölçtü habercilikte böyle denir akıllı davrandı İnce geçti sınavı oyum ona gibi %99 :hearteyes::blush::blush::blush::hearteyes::hearteyes::hearteyes: FATİH'CİM EN çok o terletti İNCE'Yİ. :grimacing::grimacing:ama bunu bile anlamayan halka ne denir hiçbişi denmez. :) ayrıca yok erdogan olsa sesini çıkartamazmış FOX güldürmeyin kaç kere dedik gel diye gelmedi asıl çekinen o bizden. :)

Son düzenleme:
İnce'nin haftasonu yapılacak miting ile ilgili tavrı ve açıklaması çok güzeldi. Failiyette bir şey yapıyor miting yapıyor. Gülünç bir durumda bu halk.

Zaten İstanbul'uda kaybedecek bu seçim Erdoğan. 2. Mitingi yaptı kesin 5 kere miting yapar çünkü kaybetme olasılığı çok yüksek.:F

Çok sağlam cevaplar veriyor İnce. Portakal da güzel soru sordu "Erdoğan da yeni geldiğinde böyle konuşuyordu" diye. @mrt-06 neden aşık olduğunu anladım. :A Adam cevaplara ikna etmeyi başarıyor karşısındakini. :A

Çok sağlam cevaplar veriyor İnce. Portakal da güzel soru sordu "Erdoğan da yeni geldiğinde böyle konuşuyordu" diye. @mrt-06 neden aşık olduğunu anladım. :A Adam cevaplara ikna etmeyi başarıyor karşısındakini. :A
Sen de İnternet Expleror. :A

Ramazanda içki içen laiklere bizden oy moy yok demi kardeşim... @DarkLegenD

Fatih Portakal, kendisi neredeyse hiç soru sormamış anlaşılan. Söyledikleri tam sınırda, bence bir sorun yok ama el hareketleri fazla rahat. Karşınızda Cumhurbaşkanı adayı var.

Türkiye'de muhalif bir parti ilerleyen zamanlarda iktidar olursa Fatih Portakal'ın yaşlılığını düşünemiyorum. Muhtemelen gençlerin sevmediği, neredeyse tüm bakanlarla kavgalı olan bir medya müdürü olacak. :A Kumandayı çocuktan alıp tekbaşına oturup izlersiniz evde :A @Yiğitt @mrt-06

Fatih Portakal, kendisi neredeyse hiç soru sormamış anlaşılan. Söyledikleri tam sınırda, bence bir sorun yok ama el hareketleri fazla rahat. Karşınızda Cumhurbaşkanı adayı var.

Türkiye'de muhalif bir parti ilerleyen zamanlarda iktidar olursa Fatih Portakal'ın yaşlılığını düşünemiyorum. Muhtemelen gençlerin sevmediği, neredeyse tüm bakanlarla kavgalı olan bir medya müdürü olacak. :A Kumandayı çocuktan alıp tekbaşına oturup izlersiniz evde :A @Yiğitt @mrt-06
Kanal D'ye geçer hem belki o zamana. :bhr:

Yarını çok merak ediyorum benim için en bomba hafta olacak. :Z Umarım 8'e doğru eve yetişirim. :Z

İlk bölüm reytingleri konuya eklendi arşiv olsun. :A
Bakalım 7.15 reytingi yani Muharrem'imi geçebilecek mi Temel Bey? :bhr: Muharrem gayet iyiydi geçen hafta güzel ifade etti kendini yani iyi sıkıştırdık. Fatih'im özellikle yine sıkıştıracakmış. :A:love1:

Forum İstatistikleri

Konular
173,172
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil