Fatih yerine Seda Sayan olsa daha iyiydi ama.
Adayların karşısında sapık şarkılar falan söyler, Allah korusun. Beklerim her şey.Fatih yerine Seda Sayan olsa daha iyiydi ama.
Yuh, nasıl çıkarttın şu 7'liden bu entrikayı.
Ben seni bile yoldan çıkartırım, bu mu dert?Yuh, nasıl çıkarttın şu 7'liden bu entrikayı.
Sinir oldum valla. Saygısızlık yaptı, lafını kesti inandırıcı değilsiniz dedi, söylediğinizle ters düşüyorsunuz dedi. Yakışmadı, ilk kez sinirlendim Fatih'e.Fatih Portakal cesur gazeteci olacağım diye fazla kasıyor. Halkın merak ettiği soruları açıkça sormak başka bir şey, ikide bir adamın lafını kesmek başka bir şey. Hiç sevmedim bu tavırlarını.
Bu İnce de saf he. Ben olsam mazot 1 lira olacak maaşlar 4000 lira olacak herkes atanacak vs. derdim. Bizim millet düşünmez nasıl olacak diye inanırdı zaten.Adayların karşısında sapık şarkılar falan söyler, Allah korusun. Beklerim her şey.
Fatih Portakal adam mıdır? @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60Sinir oldum valla. Saygısızlık yaptı, lafını kesti inandırıcı değilsiniz dedi, söylediğinizle ters düşüyorsunuz dedi. Yakışmadı, ilk kez sinirlendim Fatih'e.
Sana da bir şey beğendirilemiyor, git Temel Bey'e oy ver.Bu İnce de saf he. Ben olsam mazot 1 lira olacak maaşlar 4000 lira olacak herkes atanacak vs. derdim. Bizim millet düşünmez nasıl olacak diye inanırdı zaten.@DarkLegenD @Harunnn60
Seçileceğini bilsem verirdim valla.Sana da bir şey beğendirilemiyor, git Temel Bey'e oy ver.
Adam hikayesini anlatıyor, Fatih'de "yani?" diyor. Ben bu adamın bu kadar aptal olduğunu bilmiyordum. İnce için izliyorum.Ne yazık cumhurbaşkanları adaylarının çıkabileceği bu programdan başka bir alternatif de yok. :/ Bu kadar usta gazeteci bir araya gelip bu denli rezil bir yayına imza atmak büyük başarı(!)
Böyle değildi aslında bu adam. .ssAdam hikayesini anlatıyor, Fatih'de "yani?" diyor. Ben bu adamın bu kadar aptal olduğunu bilmiyordum. İnce için izliyorum.
Bi' 70'lik devirmiştir o zaman.Böyle değildi aslında bu adam. .ss
Vay dinsiz laik...Bi' 70'lik devirmiştir o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?