İçine Tayyip mi girdi neOha abi adamı nasıl sıkıştırıyorlar. 😱 @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx
Siz de pedogog eğitimi aldınız diyor.
Adamı konuşturmuyor şimdi de
İçine Tayyip mi girdi neOha abi adamı nasıl sıkıştırıyorlar. 😱 @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx
Siz de pedogog eğitimi aldınız diyor.
İçine Tayyip mi girdi ne
Adamı konuşturmuyor şimdi de
ÖZGÜR DEMİRTAŞ'I EKONOMİ BAKANI YAP!
İlber Ortaylı'nın Kültür Bakanı, Abbas Güçlü'nün MEB Bakanı, Canan Karatay'ın Sağlık Bakanı, Mustafa Karataş'ın Diyanet işleri bakanı olduğu bir Türkiye hayal ediyorum şahsen.Portakal laf yetiştiremiyor Muharrem Bey'e.
İlber Ortaylı'nın Kültür Bakanı, Abbas Güçlü'nün MEB Bakanı, Canan Karatay'ın Sağlık Bakanı, Mustafa Karataş'ın Diyanet işleri bakanı olduğu bir Türkiye hayal ediyorum şahsen.@Çiğdem- @xBUGRAx @xemrexxx
Seda Sayan'ı düşünmüştüm o konuda.Zahide Yetiş de Aile Bakanı olsun.
Seda Sayan'ı düşünmüştüm o konuda.
Celal Şengör'ü de TÜBİTAK'ın başına koy, uçarız.İlber Ortaylı'nın Kültür Bakanı, Abbas Güçlü'nün MEB Bakanı, Canan Karatay'ın Sağlık Bakanı, Mustafa Karataş'ın Diyanet işleri bakanı olduğu bir Türkiye hayal ediyorum şahsen.@Çiğdem- @xBUGRAx @xemrexxx
Sen devlet kanalını da FOX yapardın.Onu yeni kurulacak İnşaat Bakanlığına yapalım.
Onu Diyanet işlerine atayacaz.Celal Şengör'ü de TÜBİTAK'ın başına koy, uçarız.
Ben Diyanet'in toptan kaldırılma taraftarıyım ama neyse. Gerçi Celal Bey o kurumun başına geçerse ülkenin tamamını dinsizliğe sürükler. Oha, efsanevi bir fikir.Sen devlet kanalını da FOX yapardın.
Onu Diyanet işlerine atayacaz.
Yav he he 2027'de görürsün.@mrt-06 safı ülkeyi batırır bu kafayla.
Göremedim. Fatih sinir etti beni.İsmail'in oturuşuna koptum.@mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?