Leyla'da Yeniden Senarist Değişikliği! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,466
Puanı
1,061
title_16x9.jpg

NOW'un sevilen dizisi Leyla'da yeniden senarist değişikliği!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Halil İbrahim Ceyhan ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı yapımın senaryosunu 3. bölümden beri kaleme alan Gökhan Horzum, 8. bölüm itibariyle görevini Nükhet Bıçakçı'ya (Fi, Babil) devrederken dizinin senaryosuna hikaye ve tretman ekseninde katkıda bulunmaya devam edecek.

Leyla, yeni bölümüyle şimdi NOW'da!

Gökhan Horzum diziyi iyi götürüyordu, intikam yazamadığına da katılmıyorum zira böyle bir durum varsa asıl dün akşamki bölümde yaşandı, Leyla nedense bir anda her şeyi unutup Civan'a olan aşkının peşinden gidip evlenmeyi bile kabul etti, Nur'a karşı atağa geçmesini sağlayacak tek bir şey dahi yapmadı. Altından ters köşe çıkar mı diye bekliyorum ama fragman da öyle bir işaret vermiyor, üstelik Yeşilçam arabeski gibi bir şeye çevirmiş gibiler yani şimdilik hatalı bir karar gibi görünüyor.
------

Leyla'nın intikamını yazamıyorlar diye
Muhtemelen uyarlama dizi olduğu için herkes bir şekilde yazar diye düşünüyorlardır veya senaristler başka işler üzerinde çalışıyordur çünkü Ay Yapım reytingi iyi giden dizinin senaristini kolay değiştirmez.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram